Romix95 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 (editace) Zdravím škodováci, mám problém s přední nápravou, když vjedu do levé zatáčky, vždy 2x při zatáčení a pak zase 2x při vracení volantu do přímého směru, nejlépe je to poznat na kruhovém objezdu, tam můžu jezdit dokola třeba hodinu a znovu to nelupne, vždy zase až při srovnání rejdu, mám dojem že to začalo po výměně tlumičů ale tím si nejsem jist. Co vše je vyměněno najdete zde: http://www.spotreby.cz/skoda-octavia-1-6-mpi-55-kw-75-hp-a47412/ +obě poloosy jsou vyměněny za jiné co jsem měl doma, byly k druhé převodovce tak jsem to teď zkoušel a žádná změna. Už jsem z toho na prášky a nevím co vyměnit, když je téměř vše nové, asi bude vada Teda na některém z nových dílů, ale nevím na jakém... Na místě když točím volantem to neudělá, když jedu krokem a tocim tak taky ne Editováno: 16. Říjen 2015, autor: Romix95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loebcs Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 Silentblok v rameni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 4. Únor 2016 Sdílet Vloženo 4. Únor 2016 lupání obvykle dělá, když "skáče" pružina, tím že se zadírá horní uložení tlumičů. Bylo měněno také? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.