Publikováno Říjen 20, 20159 r S ubývajícím rokem nám v mém rybníkářském kraji trochu přibývají mlhy a potřeba mlhovek. ŠA se rozhodla pro levou zadní, já pro obě - vím že to tu někdo dodělával, je to hodně velká pakárna? Žárovka by měla být dvouvláknová už od výrobce, snad jen chybí kabel :-/
Říjen 20, 20159 r Celkem nic na tom není, protáhnout jeden drát od levého světla (táhl jsem pod stropnicí), nakrimpovat vhodný pin, nasunout do patice a hotovo. Trochu otravná je jen práce s čalouněním... Upraveno Říjen 20, 20159 r od albatroscz
Říjen 20, 20159 r Autor Bože, já dneska nejsem při smyslech, původní příspěvek (tenhle) jsem musel poeditovat, jinak byste se mi strašně smáli Albatroscz: díky, takže pod stropnici. Uff, to už je na mě dost věda... :-/ Ale ještě jsem na to koukal a možná by to šlo jen našťouchat pod tapec při přizvednutí těsnění, jestli to teda ale není už moc prasácký... Upraveno Říjen 20, 20159 r od camillio
Říjen 20, 20159 r Uvažoval jsem kudy a nakonec jsem kvůli bezpečnosti (proseknutí nákladem, nebo nárazu zezadu) volil cestu pod stropnicí (tahal jsem současně dráty k druhému světlu v kufru).
Leden 1, 20169 r Taky jsem zapojil pravou zad.mlhovku ale tahal jsem káblík né tak složitě.Horší to bylo s pinem.Nakonec jsem doma měl ale ne origo,ale pasoval.
Červenec 26, 20205 r V 7. 1. 2016 na 7:39, Effective napsal: Nemáte to někdo nafocený? Sice je to víc jak 4 roky starý příspěvek,ale taky se přikláním k fotkám...Mám skoro čerstvě koupenýho Rapida a nemá nic dodělávaného,tak se pokouším ho vylepšit,jde to ale moc pomalu..díky Škoda Rapid 1.2TSI 63kW MR2015,
Červenec 27, 20205 r co chcete fotit? kadial tahat kabel alebo ako to zapojit? ja kable taham pod demontovany kufrovy prah. na pravej strane zapojene do volneho pinu, na lavej tusim cierno-modry kabel. staci multimeter a premerat pri zaradenej spiatocke
Červenec 31, 20205 r V 27. 7. 2020 na 18:57, wirer napsal: co chcete fotit? kadial tahat kabel alebo ako to zapojit? ja kable taham pod demontovany kufrovy prah. na pravej strane zapojene do volneho pinu, na lavej tusim cierno-modry kabel. staci multimeter a premerat pri zaradenej spiatocke Kdyby to šlo,tak zapojení..myšleno z levé strany tvé zapojení a pak i pravá strana a jaký přesně pin.Nemám multimetr a jsem naprostý laik a nemám a neznám nikoho kdo by mi to napojil..předem moc díky.... :-) díky moc wirer Škoda Rapid 1.2TSI 63kW MR2015,
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.