camillio Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 S ubývajícím rokem nám v mém rybníkářském kraji trochu přibývají mlhy a potřeba mlhovek. ŠA se rozhodla pro levou zadní, já pro obě - vím že to tu někdo dodělával, je to hodně velká pakárna? Žárovka by měla být dvouvláknová už od výrobce, snad jen chybí kabel :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 (editace) Celkem nic na tom není, protáhnout jeden drát od levého světla (táhl jsem pod stropnicí), nakrimpovat vhodný pin, nasunout do patice a hotovo. Trochu otravná je jen práce s čalouněním... Editováno: 20. Říjen 2015, autor: albatroscz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 20. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 (editace) Bože, já dneska nejsem při smyslech, původní příspěvek (tenhle) jsem musel poeditovat, jinak byste se mi strašně smáli Albatroscz: díky, takže pod stropnici. Uff, to už je na mě dost věda... :-/ Ale ještě jsem na to koukal a možná by to šlo jen našťouchat pod tapec při přizvednutí těsnění, jestli to teda ale není už moc prasácký... Editováno: 20. Říjen 2015, autor: camillio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Uvažoval jsem kudy a nakonec jsem kvůli bezpečnosti (proseknutí nákladem, nebo nárazu zezadu) volil cestu pod stropnicí (tahal jsem současně dráty k druhému světlu v kufru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muscus Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Taky jsem zapojil pravou zad.mlhovku ale tahal jsem káblík né tak složitě.Horší to bylo s pinem.Nakonec jsem doma měl ale ne origo,ale pasoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 4. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Já se k tomu furt nemůžu dokopat - jak jsi to tahal ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Nemáte to někdo nafocený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany1 Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 V 7. 1. 2016 na 7:39, Effective napsal: Nemáte to někdo nafocený? Sice je to víc jak 4 roky starý příspěvek,ale taky se přikláním k fotkám...Mám skoro čerstvě koupenýho Rapida a nemá nic dodělávaného,tak se pokouším ho vylepšit,jde to ale moc pomalu..díky Škoda Rapid 1.2TSI 63kW MR2015, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2020 co chcete fotit? kadial tahat kabel alebo ako to zapojit? ja kable taham pod demontovany kufrovy prah. na pravej strane zapojene do volneho pinu, na lavej tusim cierno-modry kabel. staci multimeter a premerat pri zaradenej spiatocke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahany1 Vloženo 31. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2020 V 27. 7. 2020 na 18:57, wirer napsal: co chcete fotit? kadial tahat kabel alebo ako to zapojit? ja kable taham pod demontovany kufrovy prah. na pravej strane zapojene do volneho pinu, na lavej tusim cierno-modry kabel. staci multimeter a premerat pri zaradenej spiatocke Kdyby to šlo,tak zapojení..myšleno z levé strany tvé zapojení a pak i pravá strana a jaký přesně pin.Nemám multimetr a jsem naprostý laik a nemám a neznám nikoho kdo by mi to napojil..předem moc díky.... :-) díky moc wirer Škoda Rapid 1.2TSI 63kW MR2015, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.