Sirzachy Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Ahojte, mám problém s mazlem. Mám 1,9TDi PD 96KW a z ničeho nic mi to začlo žrát 2 krát více, než normálně a současně s tím se objevila kontrolka ABS a ASR. Takže místo nějakých cca 5,5-6l / 100km mi to papá asi 11-12l/100km podle PP. Včera jsem byl na diagnostice a kontrolka ABS a ASR znamená buď ložisko nebo snímač kola. Na tu spotřebu mi mechanik řekl, že je to taková schválnost od výrobce, je to vůbec možné ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 urcite nie je to mozne ta spotreba merana podla tankovania alebo podla palubaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirzachy Vloženo 22. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 urcite nie je to mozne ta spotreba merana podla tankovania alebo podla palubaku? Zatím jsem ze strachu ještě netankoval, ale palubák + ukazatel paliva hovoří jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 treba diagnostiku,skontrolovat rozvody,cidla atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sirzachy Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Problém vyřešen, špatně zalisované ložisko. Spotřeba opět v normalu... Zajímavé to bylo s tou spotřebou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 a ake lozisko kolesa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joza221 Vloženo 4. Květen 2019 Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 V 1. 11. 2015 na 19:31, Sirzachy napsal: Problém vyřešen, špatně zalisované ložisko. Spotřeba opět v normalu... Zajímavé to bylo s tou spotřebou... Zdravím, sic je to staré téma, ale potřeboval bych znát jak bylo špatně zalisované. Koupil jsem nové od Fag a po výměně mam ten totožný problém u pravého př. kola. Servis jen krčí rameny :-( První co jsem udělal, je že jsem koupil orig čidlo, ale problém zůstal. Po vyndání čidla bylo "lehce" odřené-prodřené od kraje ložiska jakoby ložisko bylo zalisováno hloubš, jenže to první čidlo co tam bylo a bylo asi KO (poškozeno při vyjmutí) bylo neprodřené. Teď nevím co, mam zas koupit nové čidlo a znova to zkusit jestli náhodou nebylo vadné nebo koupit nové ložisko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.