Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, mám problém s mazlem. Mám 1,9TDi PD 96KW a z ničeho nic mi to začlo žrát 2 krát více, než normálně a současně s tím se objevila kontrolka ABS a ASR.

Takže místo nějakých cca 5,5-6l / 100km mi to papá asi 11-12l/100km podle PP. Včera jsem byl na diagnostice a kontrolka ABS a ASR znamená buď ložisko nebo snímač kola. Na tu spotřebu mi mechanik řekl, že je to taková schválnost od výrobce, je to vůbec možné ??

urcite nie je to mozne ta spotreba merana podla tankovania alebo podla palubaku?

• Autor

urcite nie je to mozne ta spotreba merana podla tankovania alebo podla palubaku?

Zatím jsem ze strachu ještě netankoval, ale palubák + ukazatel paliva hovoří jasně.

treba diagnostiku,skontrolovat rozvody,cidla atd....

• 2 týdny později...
  • Autor

Problém vyřešen, špatně zalisované ložisko. Spotřeba opět v normalu... Zajímavé to bylo s tou spotřebou...

a ake lozisko kolesa?

• 3 roky později...
V 1. 11. 2015 na 19:31, Sirzachy napsal:

Problém vyřešen, špatně zalisované ložisko. Spotřeba opět v normalu... Zajímavé to bylo s tou spotřebou...

Zdravím, sic je to staré téma, ale potřeboval bych znát jak bylo špatně zalisované. Koupil jsem nové od Fag a po výměně mam ten totožný problém u pravého př. kola. Servis jen krčí rameny :-( První co jsem udělal, je že jsem koupil orig čidlo, ale problém zůstal. Po vyndání čidla bylo "lehce" odřené-prodřené od kraje ložiska jakoby ložisko bylo zalisováno hloubš, jenže to první čidlo co tam bylo a bylo asi KO (poškozeno při vyjmutí) bylo neprodřené. Teď nevím co, mam zas koupit nové čidlo a znova to zkusit jestli náhodou nebylo vadné nebo koupit nové ložisko?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.