Petda Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Zdravim ..prosim o radu jak dotahnout ručku na superbu ..model 02 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 (editace) Ruční brzda na Superbu se nedotahuje, je seřizována automaticky a nastavuje se jen při výměně lanka. Pokus jsi lanko neměnil, tak máš problém jinde Tady nějaké obrázky seřízení, ale dle DP jen při výměně lanka Editováno: 23. Říjen 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petda Vloženo 24. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Diky moc ...no neutahoval jeste ..jen je volna rucka a zabira az nadoraz ...tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 Ahoj. Mám problém s ruční brzdou. Byl jsem na TK a vyhodili mě na ruční brzdu. Levé zadní kolo brzdí dobře a pravé vůbec. Pravé kolo jsem dal dolů a vyzkoušel jsem třmen a při zatažení ruční brzdy normálně píst vyleze a zaleze zpátky. Ještě jsem ho radši promazal a několikrát vyzkoušel. Když jsem namontoval kolo zpátky a zatáhnul jsem ruční brzdu tak bylo vidět jak levé kolo brzdí více než pravé. Můžu někde dotáhnout ruční brzdu?Ruční brzda je jen trošíčku volná. Když tak kde může být chyba? Díky za odpověďi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.