Publikováno Říjen 27, 20159 r Neviem ci to stoji za novu temu ale toto je jedine co nechapem na novej fabii, skusali ste uz zatrubiť? Je to (aspon teda u mna) take velke prekvapenie ako slabo a divne to trubi. Ake su vase postrehy a vedel bi mi niekto poradit ci by bola mozna vymena napr s vyssich tried? Dakujem
Říjen 28, 20159 r A co mas za výbavu. Mě to troubí krásně. Před fabkou jsem měl focuse mk2 a troubilo to skoro stejně
Říjen 28, 20159 r Jojo to si myslím. Náhodou ten dvouton zní super na malé auto. Brácha má p308 v nejvyšší výbavě a zní to jak nějaký Nissan micra.
Říjen 28, 20159 r Autor Mam vybavu style a este style + a dvojton som mal na vsetkych koncernovych autach a bol super teraz je to urcite jeden ton a je slabuckyyyyyy.
Říjen 28, 20159 r Se jen příkoupí ten druhý. Je tam myslim 500 a 400hz. Kukneš jaký tam je a přikoupíš ten druhy,propojíš a cajk.
Říjen 28, 20159 r Autor Dik skusim pohladat a ked to pojde 100 percent spravim nemate niekto etku na zistenie tych dvojtonov? Dik
Říjen 28, 20159 r Tady to máš: Mělo by se nejspíš jednat o vysoký tón, protože u té samostatné je uveden hluboký tón. Cena 1060 Kč... Plus držák.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.