xtrack Vloženo 28. Říjen 2015 Vloženo 28. Říjen 2015 (editace) Ahoj pánové, dnes jsem musel sundat spodní kryt motoru, chytla se tam větvička, čekalo mě překvapení v podobě potečené převodovky od oleje- převodový a spodního deklu motoru:-( únik cca 3dcl teče to jako kdyby ve spoji mezi motorem a převodovkou, spojka jde normálně, neklouže. S2 2.0tdi 4x4 CFFB 6Q manuál 37000km rv. 2014 Setkali jste se s tímto někdo? Auto bylo před 7000km na servisce a ti zm.di si toho ani nevšimli:-( Díky za reakce:-) Editováno: 28. Říjen 2015, autor: xtrack Citovat
xtrack Vloženo 28. Říjen 2015 Autor Vloženo 28. Říjen 2015 (editace) Ahoj, jj je to v záruce, spíš mě jde o to jestli se s tímto problémem už někdo setkal a co může být příčinou.A taky abyste se chlapi mrkli jestli Vám to taky nechčije☺ Zítra se jdu objednat na servis, je na tom víc věcí na opravu ( klika řidiče-kessy ko, vrže stahovačka řidiče, tento olej a dnes jak jsem umýval jsem si všiml že je popraskaný lak nad 'c' sloupkem) Pak písnu jak jsem dopadl- v servisu mám známé a jsou šikovní. Doplňím pro úplnost že letos na jaře mě měnili obě přední světla-špatně svítily A dieselgate inside ať to máme komplet Editováno: 28. Říjen 2015, autor: xtrack Citovat
suri. Vloženo 29. Říjen 2015 Vloženo 29. Říjen 2015 umyť a sledovať , v spoji to bude ťažko tiecť , skôr gufero poloosy , to je také bežnejšie ... Citovat
xtrack Vloženo 29. Říjen 2015 Autor Vloženo 29. Říjen 2015 (editace) Ahoj, díky. Myslím že to dopadne jak píše Suri. Teče to jako kdyby zepředu a teď mě napadlo, spínač zpátečky není náhodou ve předu na převodovce, směrem ke chladičové stěně? Takže na 3.11.2015 jsem objednaný na servis, zatím se s tímto problémem nesetkali a varovali mě kluci že bude muset asi převodovka ven, nejdříve se to prej nafotí a pošle do MB. Na kessy a stahovačku je prej nějaká akce. Nechci dělat reklamu, ale kdo to máte blízko zkuste Samohýl Vsetín, šikovní technici a opravu ať vám provede pan Sekula, je to pan machr! Dělá motory, převodovky jak manual tak automaty, je to jeden z mála co umí a je ze staré školy☺ Editováno: 29. Říjen 2015, autor: xtrack Citovat
Mara2000 Vloženo 29. Říjen 2015 Vloženo 29. Říjen 2015 Měl jsem to stejný a bylo to gufero mezi motorem a převodovkou - tedy motorový olej. Twl. auto r.v. 2014 a tohle? to je pecka Citovat
xtrack Vloženo 30. Říjen 2015 Autor Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) Maro2000, díky za postřeh a za info! Je to olej z převodovky teda po čichu myslím:-) Je to síla, 1,5 roku staré auto a problémů až to za mrzí a nasere... Při tom myslím že se vždycky k autům chovám slušně (prostě to šetřím) a starám se o ně snad víc než o sebe- slova manželky:-) Přes to všechno jsem se superbem velmi spokojen a nedám na něj dopustit, tedy na oba dva supíky:-) Editováno: 30. Říjen 2015, autor: xtrack Citovat
xtrack Vloženo 3. Listopad 2015 Autor Vloženo 3. Listopad 2015 (editace) Takže auto dnes předáno do servisu v 6.ráno, v 7.hod volali že něco takového ještě u tak mladého auta neviděli Bude se to fotit a posílat do ŠA na expertízu. Pak písnu jak se celá akce vyvíjí... PS: popraskaný lak rovněž nafotí a pošlou do ŠA, kessy nečekaně fungovalo a stahovačku vymění... PS2: OT: Tak jsem si dnes odpoledne vyzvedl náhradní auto, Superb3 2.0tdi 110kw style a ihned jsem vyrazil do Bratislavy. Musím říct že jsem rád že mám S2, na S3 se již podstatě šetřilo a je to znát, ale DCC je dobrý:-) Editováno: 3. Listopad 2015, autor: xtrack Citovat
xtrack Vloženo 5. Listopad 2015 Autor Vloženo 5. Listopad 2015 (editace) Ahoj, takže včera volali ze Samohýlu že se bude měnit kompletní převodovka i se spojkou a setrvačníkem, protože to teklo na hřídeli mezi motorem a převodovkou a olej se dostal i do spojky- auto ale necukalo a spojka neklouzala. Díly dorazí zítra a bude se měnit... Kliku kessy nakonec také mění, nereaguje na odemčení. Tak trochu jsem zklamán, ale na druhou stranu jsem rád že to servis řeší jak se říká od podlahy a se vším všudy. Přeji Vám i sobě ať tohle nikdo nemusíme řešit nedej bože po záruce. Pak dám ještě info na kolik celá sranda vyšla, odhaduji tak 50.tis... Editováno: 5. Listopad 2015, autor: xtrack Citovat
mirdas Vloženo 5. Listopad 2015 Vloženo 5. Listopad 2015 No já myslím že 50 tis. to nebude spíš tipuju okolo stovky ... naštěstí Ti to může být jedno a taky štěstí,že se to projevilo celkem brzo a ne ke konci záruky to už by se určite cukali. Citovat
xtrack Vloženo 16. Listopad 2015 Autor Vloženo 16. Listopad 2015 Ahoj , takže superba mám již doma. Musím uznat že celkový přístup servisu a jednání bylo na špičkové úrovno. Co mě zarazilo že auto neuvěřitelně ztichlo. Kolik celá akce vyšla, ani jeden z Vás se netrefil a já už vůbec ne. Toto řešit po záruce tak mě odveze rychlá☺ Měnili převodovku, dvojhmotu, spojku, ložisko, váleček, olej v převodovce, kapalinu, stahovačku u řidiče, kliku u řidiče kessy+lak+ lak postranice+ rámu střechy. Podotýkám že jsem nenašel rozdíly v barvě, dále se měnil PZ bezp. pás, byl z výroby pro levou stranu-kde se stala chyba?☺ Celkem 164 800kč Čili sakra síla.... Co dodat snad je nejhorší za náma a budeme už jen jezdit, to samé přeji i Vám ostatním☺ Citovat
libero Vloženo 16. Listopad 2015 Vloženo 16. Listopad 2015 ako netrafil? ... hravo nad 100-ku ... Citovat
xtrack Vloženo 16. Listopad 2015 Autor Vloženo 16. Listopad 2015 (editace) Jooo kdyby jsi napsal "hravě přes 150"☺ Editováno: 16. Listopad 2015, autor: xtrack Citovat
libero Vloženo 17. Listopad 2015 Vloženo 17. Listopad 2015 Bral som v úvahu len prevodovku,spojku a spol som nepočítal..polepším sa Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.