Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak to je dobre, staci ve freshi dat obnoveni, melo by to nabidnou stazeni puvodnich dat, jako kompletu ... Takze to premaze i pripadne nove mapy ...

Edit :  Presne to je ve Freshi zde :

1.jpg

Tam nahore si muzes vytvorit i zalohy ...

Editováno: , autor: danikd
Vloženo

Jsem si to myslel :-D  Netusim stahnul jsem neco z ulozto a dal vlozit do te hlavní slozky a uz to neslo byla to nejaka blbost..Porad mi to neslo vzdycky se to seklo po chvili..Chtelo by to tu zalohu z fresh ja si ji neudelal první. :-/

Vloženo

S tim opatrne, mohlo to byt kdovijak uipravene, nebo treba pro novejsi GArmin verzi ( mirne jina ) ... Zeptam se, SW Fresh co pouzivate je verze Navigon nebo Garmin? Menu to ma stejne, lisi se jen logem a barvou ( Navigon oranz., Garmin modra )

Vloženo

Odkaz na to co se tam nahravalo nemate? Mam tu jednu zalohu oznacenou "po koupi" ale navi mam 2, tak nevim ktera to je :) ( jedna je Navigon a druha Garmin ). ale myslim ze by to mela byt ta Navigon ... Je to prosta kopie obsahu zarizeni, ne ze softwaru. KDybych eml link na to co jste tam zkousel nahrat, slo by poslat jen to potrebne ...

• o 2 týdny později...
Vloženo

oo  pánové chtěla pouze klasicky win ... ne Win 10 stěmi soft nekomunikuje :)  .. kazdopadne uz fachčí i s logem ... jen mě stvou videa :-D docela by to byla machrovina :-D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...