Romie Vloženo 3. Listopad 2015 Vloženo 3. Listopad 2015 Ahoj lidi, měl jsem takovou menší nehodu, nebylo to nic velkýho, ale ťuknul jsem do auta před sebou. Problém je v tom, že ač se mi na první pohled zdálo, že žádná újma na autě není. opak je pravdou. Celý přední nárazník se mi posunul cca o 3-4 cm doleva a je také z kopce. Na pravé straně je výš než na levé. Výsledkem jsou roztažené a naopak zase stažené spáry mezi jednotlivými díly, navíc zvednutí na pravé straně způsobilo i zúžení otvoru pro světlomet. Celá ta patice, na které je uložen světlomet, je prostě o něco výš. Přes víkend chci ten nárazník shodit a uvidím co pod ním najdu. Ví snad někdo, co mě asi čeká nebo co bych měl udělat? Na co se soustředit? Ještě jsem to dole neměl a nemám představu, co bude. Dík za každý příspěvek. Citovat
šulda Vloženo 3. Listopad 2015 Vloženo 3. Listopad 2015 Výstuha nárazníku +plastový hokejka u světla. Jen tip Citovat
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2015 Vloženo 4. Listopad 2015 to se hrozně blbě popisuje, prostě rozeber to a uvidíš. Případně sem dej fotky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.