Romie Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Ahoj lidi, měl jsem takovou menší nehodu, nebylo to nic velkýho, ale ťuknul jsem do auta před sebou. Problém je v tom, že ač se mi na první pohled zdálo, že žádná újma na autě není. opak je pravdou. Celý přední nárazník se mi posunul cca o 3-4 cm doleva a je také z kopce. Na pravé straně je výš než na levé. Výsledkem jsou roztažené a naopak zase stažené spáry mezi jednotlivými díly, navíc zvednutí na pravé straně způsobilo i zúžení otvoru pro světlomet. Celá ta patice, na které je uložen světlomet, je prostě o něco výš. Přes víkend chci ten nárazník shodit a uvidím co pod ním najdu. Ví snad někdo, co mě asi čeká nebo co bych měl udělat? Na co se soustředit? Ještě jsem to dole neměl a nemám představu, co bude. Dík za každý příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Výstuha nárazníku +plastový hokejka u světla. Jen tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 to se hrozně blbě popisuje, prostě rozeber to a uvidíš. Případně sem dej fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.