trekos86 Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Ahojte, mam Octavia II, 2008, najazdenych 200000 km, je potrebne cistit turbo v nejakych intrevaloch? nikdy predtym nebolo. dakujem za odpoved T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Dokud funguje, tak na něj nešahej. Není danej interval jak na olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trekos86 Vloženo 11. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2015 pytam sa preto, lebo mam pocit, ze moja Octavia je coraz menej "pomalsia" , lenivsia, cim to moze byt? co by jej pomohlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Pročistit ho samozřejmě můžeš (jak si na to troufneš) nic tím nepokazíš,-naopak získáš.Kamarád to dělá tak co 3-4 roky. No jo,u něho je turbo pořád jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 Já mám teda jednoduchou poučku. Funguje to? Tak na to nehrab! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trekos86 Vloženo 6. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Ahojte, Prosim vas, v poslednom case mi casto auto pada do nudzoveho rezimu, myslite, ze je potrebne cistenie turba. Najazdenych 220 tisic km, octavia 2, 2008. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 treba vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.