ceslko Vloženo 7. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2015 Zdravím všechny, ve středu jsem převzal auto... a včera při prvním úklidu jsme si všimnul, že na sedadle od spolujezdce je zřejmě špatně napnutá látka - viz foto. Neřešili jste někdo? jsem celkem detailista a toto mi vadí ... jen nevím co bude obnášet případná reklamace.. ať neudělají více škody než užitku.. díky za postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Pokud se to nedá napravit nějak jednoduše, tak si tipnu, že budou nahrazovat kus za kus a vadné sedadlo pošlou dodavateli, ať se na to podívá a ev. si spraví procesy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlueRS Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Objednajú Ti nový poťah a výmenu spravia v servise. Sedadlo Ti nové určite nedajú. Inak kvalita poťahov v prvých škodovkách je katastrofálna, mám vpredu na sedáku vodiča už tretí poťah, 1 krát mi menili aj samotný sedák /molitan/, pretože nepasoval nový poťah na starý sedák. Škoda zmenila dodávateľa a zrejme aj kvalitu poťahov, teraz to vyzerá ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.