Přejít na obsah

Zvuk od palivového filtru

Doporučené příspěvky

Zdravim,mám škodu fabii 1,9Tdi 74kw + chip od cimbu a chtěl bych se zeptat. Pokud auto stojí přez noc a nastartuju tak po přidání plynu a rozjetí se začne ozývat zvuk od palivového filtru. Který chvilku trvá a přestane. Filtr jsem koupil originál novej vyměnil a zvuk přestal. Po měsící opět zvuk z palivového filtru. Starý jsem rozříznul a byl celkem čistej....žádné usazené nečistoty nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příteli okřídleného šípu,

Martine, kdyby se nafta vrátila zpět do nádrže, byly by obtížné starty. Píšeš, že je to stopro z filtru. Co by se v tom filtru muselo dít? To se mi nezdá. To by tam musel vznikat nějaký šílený podtlak či co? To si myslím, že je vyloučeno. Nové gumičky na regulačním ventilu si dal dobře? Zaměřil bych se také na volnoběžku alternátoru, napínák rozvodového řemenu, napínák řemenu alternátoru. Jsou to místa, kde by takové všelijaké pazvuky mohly vznikat. Podívej se ještě tady na foru, zda se něco takového řešilo, jinak Ti nezbyde nic jiného, než navštívit někoho, kdo se vyzná a může identifikovat závadu. Radek.

Odkaz ke komentáři

Nové gumičky jsem nasadil správně. Volnoběžka a napínák vše je v pořádku. Když dám ucho k tomu paliváku tak to slyšim že se to ozývá z něho je to takovej houpavej zvuk (hu...hu...hu...hu) ale je mě divný že když sem dal novej tak to měsíc vubec nedělalo. Ukazoval jsem to známému který dělá 15 let v auto servise a řekl mně: fakt to jde z toho filtru stim sem se nikdy nesetkal.

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

Zdravim tak auto pořád jezdí :-D startuje v pohodě ale stále zvuk po nastartování cca 30 vteřin až minutu. Přikládám i nahraný zvuk. Když ten zvuk začne tak se přívodní hadička do palivového filtru trošku rozvybruje. Po sešlapnutí plynu to přestane cca po 10 vteřinách

WP 20160513 001.mp3

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...