xstastnyr Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Má někdo zkušenost s instalací? Mám nainstalováno na O2 Face, ale nelze se připojit. Jako by nemohla vyčíst VIN vozidla (zadává se jako heslo fo SmartGate). Mám aktuální SW Gateway a motorovky na 1.6 TDi 2011. Je instalovaná SmartGate pro Yetiho. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/smartgate-yeti-5l0063218x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Stará gateway s indexem C nestačí. Jinak tady je možnost diagnostiky: Stavy indikační LED:svítí červeně – zařízení není v pořádku, zkontrolovat el. vedení dle el. schémat, příp. vyměnit řídicí jednotku SmartGatebliká červeně – probíhá vlastní test, vyčkejte do jeho ukončení (při první aktivaci)bliká zeleně – zařízení je v pořádku a min. 1 uživatel je připojen (je zapnutá aplikace pro SmartGate v telefonu)svítí zeleně - zařízení je v pořádku a není připojen žádný uživatelsvítí oranžově - zařízení je v pořádku a je ve výrobním režimu (indikace produkčního módu, ve výrobě z důvodu možnosti více aut na jednom místě se SmartGate) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 14. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Mám poslední verzi. Svítí červeně. Reaguje na vypnutí klíčku, takže čte zprávy z Canu o klíčku. Spíš si myslím, že je problém v tom, že bere informaci o typu vozidla z VIN a tím určuje v jakém má být vozidle. Na všech vozech se používá stejná SmartGate (Yet, OII, SIII atd...). Pro přihlášení po wifi potřebuji VIN vozu a jméno sítě je s konečným 6sti číslím z VIN. Já tam mám jen myslím Smartgate_123456. Je tam nesmysl. Mělo by tam být Smartgate_XXXXXX = konec VIN vozidla. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Když svítí červeně tak máš jasně napsáno, kde je problém....dle mého jsi špatně zapojil CANy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 14. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2015 Nezapojil.... pokud máš s tím zkušenost na O2 tak napiš jaké máš. Nemusíš zpochybňovat instalaci. Jak jsem psal....reaguje na zapnutí a vypnutí po Canu (SmartGate nemá KL15), takže zapojení je OK. App-A1-KL30 -> GW-A1 App-A10-KL31 -> GW-A11 App-A8-CanH_A -> GW-A16 Antrieb App-A9-CanH_KI -> GW-A18 Kombi App-A17-CanL_A -> GW-A6 Antrieb App-A18-CanL_KI -> GW-A8 Kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 24. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 ...tak nefunguje,,, hlídá si to podle VIN a když ho nezná, tak nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyskonzin Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 V 24. 11. 2015 na 5:20, xstastnyr napsal: ...tak nefunguje,,, hlídá si to podle VIN a když ho nezná, tak nefunguje Rozšířit Takže si to nerozchodil? ? Já to dneska zkusil zapojit a najde mi to taky jen smartgate_123456. Mám O2 face, rok výroby 2012. Dal jsem tam smartgate pro Yetiho (jak píšeš jsou stejný). Akorát v návodu se neshodují barvy a to ani na tom výrobku. Tobě se aspoň ty barvy shodovaly? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Únor 2019 Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 rozbehal toto niekto alebo sa to nedá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandysss Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Ale dá, jen je potřeba soft v budíkách co umí poslat VIN do CAN. Bez toho to dělá jen tohle, kontrolka svítí červeně a wifi se hlásí jako “SMARTGATE_123456” Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Všechny budíky u Yetiho posílají VIN do CANu - jinak by nešlo nakódovat ESP jednotka - tvá teorie má hrubou díru. Zřejmě si chtěl spíš napsat, že dle VIN se ověřuje správný typ vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandysss Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 A máte to odzkoušené, že i na upravených budíkách to nechodí? Někde jste psal, že u okty to chce budíky s indexem S a gateway AN. Já mám v autě budíky T a gw BK. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orange Vloženo 20. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2019 Nechce se toho někdo zbavit náhodou? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.