pavelfabia Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Zdravim vas. Mel bych dotaz ohledne me fabie 1,9tdi. Mam problem s regulatorem tlaku turba.nez se motor zahreje na 90 stupnu,tak mi motor spadne do nouzoveho rezimu,tzn turbo prestane tlacit a auto jede jak bez turba.proto musim vzdy vypnout motor,pak po nastartovani to zase jede jak ma.zpozoroval jsem pri vypadku do nouzaku bzuceni od regulatoru tlaku. Nekdy kdyz vypinam motor,tak hned po vypnuti jde od regulatoru takovy hrozny bzucici zvuk az do ztracena. Je vadny regulator? Minuly rok se menil.jak mam postupovat abych se teto nemile situace zbavil? Dekuji za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 A CO TAK ZANESENA REGULACIA TURBA DAJ LOG 3,1011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfabia Vloženo 3. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Tak jsem si dal diagnostiku a vyhodilu mi to chybu regulace cislo 17964.logovat neumim.da se nekde zjistit jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 nemas dostatocny podtlak treba to skontrolovat a banka nie je na doraz preto ta chyba tlak je nedosiahnuty!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfabia Vloženo 4. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 https://youtu.be/hQ29Hz1h04Q toto mi to dela uz skoro pri kazdem vypnuti motoru. Jako laik to zvladnu opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfabia Vloženo 7. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Tak dalsi poznatek.kdyz vypnu motor a proslapu nekolikrat brzdu,tak to neudela.bylo mi receno znamym,ze to zavisi s brzdovym valcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.