karlosx Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 narazniky urcite menit netreba...je ale treba bud byt manualne zrucny a nalepit si to sam nebo byt pripraveny dat nemalou castku AS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satyr Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Řešil někdo montáž faceliftového předního lízátka na předfacelift? Díky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 ja osobne ne..ale jeden klucina ano..pry to tam jde..sice ne uplne presne , ale jde to...ale nevim , co to znamena , ne uplne presne :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satyr Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Nedokázal by jsi zjistit víc? :) Případně kdo to zkoušel? Líbí se mi právě a tak mě to zajímalo.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 15. Březen 2020 Sdílet Vloženo 15. Březen 2020 Diry na prisroubovani zespoda udajne sedi..jen nesedi kousek rohu, takze pry staci vylit cernym silikonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Zdravím, rád bych taky konečně namontoval zadní MC křídlo, co se mi válí doma. Chci se zeptat, jaké lepidlo by jste mi doporučili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Květen 2020 Sdílet Vloženo 24. Květen 2020 Já použil nějaké na okna, kdyžtak napiš SZ, ještě mi ho dost zbylo, tak kdybys to neměl daleko [emoji846] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 23. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2020 ob autodily maji nelakovany spoiler na HB v akci kdyby nekdo mel zajem https://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-hb-monte-carlo-zadni-spoiler-patych-dveri-original-11943cz3322/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libac Vloženo 24. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2020 No moc akce to není , já sehnal na Spojlercentrum za trojku a už v barvě auta ;-) A ano byl to origo díl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 Na Spoilercentru mají teď za 2,5tis, černou za trojku: http://www.spoilercentrum.cz/produkty/striska-stresni-spoiler-monte-carlo-skoda-fabia-iii-lakovany-6v6827939/?vari=12166 Lakýrník nejsem, ale myslím že za 500 to nikdo nenalakuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.