Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

narazniky urcite menit netreba...je ale treba bud byt manualne zrucny a nalepit si to sam nebo byt pripraveny dat nemalou castku AS...

• 6 měsíců později...

Řešil někdo montáž faceliftového předního lízátka na předfacelift? Díky. :) 

ja osobne ne..ale jeden klucina ano..pry to tam jde..sice ne uplne presne , ale jde to...ale nevim , co to znamena , ne uplne presne :-))

Nedokázal by jsi zjistit víc? :) Případně kdo to zkoušel? Líbí se mi právě a tak mě to zajímalo.. :)

Diry na prisroubovani zespoda udajne sedi..jen nesedi kousek rohu, takze pry staci vylit cernym silikonem. 

• 2 měsíce později...

Zdravím, rád bych taky konečně namontoval zadní MC křídlo, co se mi válí doma. Chci se zeptat, jaké lepidlo by jste mi doporučili?

Já použil nějaké na okna, kdyžtak napiš SZ, ještě mi ho dost zbylo, tak kdybys to neměl daleko [emoji846]

• 1 měsíc později...

No moc akce to není , já sehnal na Spojlercentrum za trojku a už v barvě auta ;-)

A ano byl to origo díl .

• 3 týdny později...

Na Spoilercentru mají teď za 2,5tis, černou za trojku: http://www.spoilercentrum.cz/produkty/striska-stresni-spoiler-monte-carlo-skoda-fabia-iii-lakovany-6v6827939/?vari=12166 Lakýrník nejsem, ale myslím že za 500 to nikdo nenalakuje :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.