AR1 Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Po vytopení auta potřebuju vyndat (asi stačí se pod něj dostat) tapecírunk na podlaze řidiče.První zádrhel - nesundám hned ten první plast u prahu. Našel jsem jsem šroubek pod pákou na otvírání motoru, ale překáží mi ta páka. Zdá se mi jen nasazená, ale nechci ji urvat. Víte někdo jak na ní? Sejmout ten plast kolem páky bez jejího sundání asi nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Mrkni sem tady to máš http://forum.skodahome.cz/topic/125872-sportovn%C3%AD-op%C4%9Bra-nohy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 22. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Díky to je přesně ono! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.