Přejít na obsah

Serizeni tachometru

zzshmp

Doporučené příspěvky

Prosim o radu.U Octavie z roku 1998 me rucicka tachometru ukazuje cca o 8-10km vice.Nekde jsem cetl,ze se to da doseridit pomoci vagu,coz nemam a nebo pomoci gps navigace.Nevim vsak,jaky je postup.Musi se rucicka sundat z osicky a prednastavit podobne jako napr.pri serizovani steracu a nebo staci rucicku ,,pretocit,,pred 0?Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím že ne, diagnostikou uděláš jen kontrolu nastavení, kdy uděláš test akčních členů přístrojovky a všechny 4 rafičky ti přejedou celou stupnici a pak se vrátí v případě teploty a nádrže na půlku, u rychloměru by měla být rafička na 100 a na otáčkoměru na 3000. Pak tedy jedině sundat plexi z přístrojů a pootočit rafičky. Taky jsem to dělal po opravě padajících budíků a před tím jsem si ještě s navigací poznamenal o kolik by to chtělo pootočit a nyní to mám fakt dost přesné - v 50 jedu 50, když jedu pomaleji, tak do ukazuje drobet více, takže když mám na tachu 40 - navi hlásí tak 42, ve 30 tak 35, když jedu 90, navi hlásí 88, když frčím 130 tacho, navi hlásí 125.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...