janmatejicek Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 213tis,no ja bych to zmeril za studena ale nevim kde presne ve vagu,kdyz me navedete na co presne kliknout tak neni problem toto me napichl kamos co sem dnes u nej byl ale nesledoval kde presne to je koukni na to moje video, jestli ten zvuk v 0:42 je to samé cvakání, co popisuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Jinak v servisu nic nenašli, tak jsem tam byl dnes ráno, abych se projel s mechanikem. Bohužel díky tomu sajrajtu na silnici nebylo poznat vůbec nic a auto zaparkovali pod kopcem do dílny, ale popředu, takže ani to (ne) couvání nešlo zkusit. Mechanik akorát říkal, že se mu DSG zdá za studena "takové jalové", ale prý tam nic nenašli. Auto mám nazpátek, mám když tak přijet znovu a nebo tam auto na 14 nechat, aby mohli poslat vstřiky na kontrolu do Soběslavi. Takže nadšením skáču. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 koukni na to moje video, jestli ten zvuk v 0:42 je to samé cvakání, co popisuješ... u tebe me to prijde spis jako nejaka rezonance,u me je to fakt jak suchy zvihatka nebo tak neco,ja to prikladam tomu horsimu vstriku jestli to teda muze delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 1=KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vesely.m Vloženo 6. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Pokud máš stejně vstřiky jako Já tak tady doporučuji tohoto prodejce. Kupoval jsem u něj dva a byly opravdu nové. Ještě je testovali na stolici a byli na jedničku. Sice jsem je mel za 3.500,- teď už je má za 3.800,- ale furt je to dobra cena. Lepší než 14tis ve Škodovce. http://auto.bazos.cz/inzerat/55397597/Vstrik-03L130277JQvstrikovac-20TDI-100103125-kwNovy.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 1=KO urcite myslis me ja si to myslim i pocitove ze je nejaky ko,se me dnes zdalo ze jsem jel chviku po rozjezdu na 3valce 1valec se bere od strany rozvodu nebo prevodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 rozvodov ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 jo tak z te strany jde i to cvrlikani takze to bude delat ten vstrik,a urcite to ma i vetsi spotrebu si myslim zkr nej,je to mozne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 Pokud máš stejně vstřiky jako Já tak tady doporučuji tohoto prodejce. Kupoval jsem u něj dva a byly opravdu nové. Ještě je testovali na stolici a byli na jedničku. Sice jsem je mel za 3.500,- teď už je má za 3.800,- ale furt je to dobra cena. Lepší než 14tis ve Škodovce. http://auto.bazos.cz/inzerat/55397597/Vstrik-03L130277JQvstrikovac-20TDI-100103125-kwNovy.php diky za odkaz ale asi ted pujdu cestou ze vymenim vsechny,dam starsi zdrave asi,nevim jestli je dobre udelat jenom jeden,vymenit bych si je chtel vymenit sam nic by na to nemelo byt,nebo je tam nejaky zakopany pes,na co si dat pozor?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 musíš ich nakódovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. leden 2016 Sdílet Vloženo 6. leden 2016 jo to me dojede kamos nakodovat,myslel jsem v te mechanicke casti jestli je tam nejaky zadrhel,normalne vysoubuju vytahnu vstrik,zatlacim novy zpatky a utahnu tot vse ne?myslis ze mam udelat jenom jeden a ty ostatni az budou umirat jeden po druhem?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 pozor na uťahovací moment toho šróbu ...vymeň iba poškodený vstrek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 ok,udelam teda jeden a dalsi postupne,no bez momentaku se me to bude blbe odhadovat,asi si radsi pujcim,nevis prosim te kolik ma mit?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vesely.m Vloženo 7. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2016 + nové podložky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) jj ty mam aj srouby sem objednal,ale tu podlozku co ztahuje vstriky me nenapadlo,zas si myslim ze nemuze byt spatna,zitra nebo v sobotu ho vymenim a jestli me libero nebo nekdo jeste rekne ten utahovaci moment tak to bude supr,jeste jedno zjisteni mam ze uz me to necuka ted dva dny vubec,zmenil jsem cerpacku ale vstrik cvrlika porad Editováno: 7. leden 2016, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 8Nm+270° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 (editace) Já jsem našel 8 Nm + pootočit o 180° (1/2 otáčky) Koukni na přílohu je to tam popsané co a jak. Ale určitě bych vyměnil veškeré těsnění ta tom vstřiku. Vstřikovací jednotka.pdf Demontáž a montáž vstřiků.pdf Editováno: 7. leden 2016, autor: dominikg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 Staré info,už to je zaktualizované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 7. leden 2016 Sdílet Vloženo 7. leden 2016 hmm diky za navod nova bude pouze medena podlozka a ten sroub vse ostatni bude stare,snad to bude makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Dal bych i ty O kroužky nové to nestojí svět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 (editace) bohuzel jsem je neobjednal,uz mam vymeneno a dle hodnot co ukazala diagnotika nic moc asi,uvidim az s tim pojezdim vic jestli bude za studena trepkis jinak docela dobra prace,momentak jsem si pujcil a udelal presne jak ma byt,nic jsem neulomil,nikde nic netece,akorat jsem asi mel zalit vstriky naftou,trvalo nez o chytlo Editováno: 8. leden 2016, autor: foxdivemaster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Tak je dáš příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 jj to urcite,treba pujde zas brzo ven jestli to nebude ok,dle hodnot z vagu z toho nejsu chytry,ten vstrik co jsem menil tak sel hodnotama hned do minusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 ranni start,co to znamena?ze je jeste na tretim valci spatny?nebo ten co jsem vymenil stoji za prd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 9. leden 2016 Sdílet Vloženo 9. leden 2016 Asi bude ten třetí taky chycený,ale když se motor ohřeje tak se ti srovná na těch 0,53.Je to znát při studeným motoru nebo není? Zatím bych to nechal ,když to bude zlobit tak bych teprve měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.