Pauli55 Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Dobrý den, mám problém s nefunkčním palubním PC a blikají mi všechny kontrolky jak vánoční stromeček na střídačku nejde mi přiložit video. Není to vždy, někdy vše funguje jak má a při jízdě začne vše blikat. Nevím zda to může mít vliv třeba na řídící jednotku nebo jiné věci, nebo je to jen studený spoj v desce, každopádně mě to hodně vadí. Máte s tím nějaké zkušenosti v čem by mohl být problém? Video pošlu když tak na mail nebo ho přiložím až zjistím jaký musí mít formát Budu vděčný za každou radu, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pauli55 Vloženo 6. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Přidávám video blikajících kontrolek http://uloz.to/xEbbg5Rs/vid-20151205-150316-avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.