BRobin Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Ahoj chlapi, chci Vás požádat o radu ohledně snímače rozdílového tlaku, motor 1,6 tdi 77kw, r.v. 05/10 CZ, rozsvítila se mi kontrolka chyba na motoru, vyměnil jsem snímač rozdílového tlaku za nový (originál škoda) a chybové hlášení nejde vymazat, stále to hlásí viz. foto. vše normálně funguje, ale motor jde nepravidelně na volný chod (občas) a při rozjezdu motor "někdy" jde "jako" na tři válce. Díky moc za radu nebo tip, už jsem obešel všechny známé a než se vložím do rukou autorizovaného servisu zkouším radu tady... jsem z Prahy 9, kdyby někdo v okolí věděl jak opravit rád dám vydělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Čau, jeho výměnu jsem tu nedávno taky řešil, bylo mi doporučeno, že se ten nový má znovu nakódovat. Najdeš to tuším že v tématu s Diagnostikou na Superb 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.