THORIN Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Zdravím, ať hledám jak hledám, nikde jsem nenašel téma o této síťce. Dostal jsem za ůkol ji sehnat, a namontovat pro jednoho známého. Jenže ji nikde na netu nemohu najít. Nemáte někdo nápad, kde ji sehnat? Jedná se o originální příslušenství, díl který měly z výroby namontovaný jen modely Elegance. Díky za typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Ve škodovce jsi se ptal? Na netu zdaleka neseženeš všechny díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2015 Ahoj tak stím už je maličko problém. Tohle příslušenství už je pro FI vyprodáno. Mě se ji ale podařilo sehnat ještě úplně novou v originálním obalu na jednom vrakovišti. Ale asi před 3týdny jsem našel inzerát,nevím už bud bazoš,nebo bazar a tam ji prodával taky úplně novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.