Prosinec 26, 20159 r I podle me je to sci-fi. Nedovedu si predstavit, jak by to ten snimac mohl poznat. Mozna nejak opticky, ale to tam neni... Zkus sem potom hodit nejake ty skolici materialy...
Prosinec 26, 20159 r V tom dokumentu je napsano jak to funguje a i na jakem principu. Vazne to tak je, zadne sci-fi...
Prosinec 26, 20159 r Já bych dále nespekuloval, nic to stejně nepřináší, jen se téma zaplňuje zbytečnými příspěvky, které stejně jeho zakladateli nijak nepomůžou. Pokud můžeš, tak sem ten dokument dej.
Prosinec 27, 20159 r Autor No pro mě je tento problém alespon prozatím vyřešen výměnou oleje a zvolením vyšší viskozity. Pokud by se v brzké době problém vrátil, dám vědět
Prosinec 27, 20159 r Pokud ti mohu doporucit tak pro tento motor je nejvhodnejsi olej z oznacenim 10w-60 zkus a uvidis
Prosinec 27, 20159 r Autor Na internet jsem si tak trochu četl ohledně 10w-60. A doporučuje se při fakt velké zátěži.. Ale jelikož 95% cest jezdím 12km do práce a 12km zpět, tak bych s tím motoru spíš ublížil.
Prosinec 27, 20159 r To mas recht, to by bylo az moc velky sousto pro motor s takovym najezdem. U nas se dokonce preslo pro LongLive oleje na 0W-30
Prosinec 30, 20159 r Autor Tak jsem dnes jel s autem natankovat na vzdálenější benzinku.. a je to tu zase ,,tlak oleje,, po sešlápnutí plynu a vyhoupnutí do cca 4000 otáček.. Takže se evidentně sundání vany opravdu nevyhnu.. Jen škoda toho oleje za 1300,-
Prosinec 31, 20159 r Kaspi.ondra co to meles za nesmysli mam na rs 280tis najeto a od zacatku jezdim na 10w-60 a nemam sebemensi problem a to jezdim dost po meste cca 4km do prace ! LONG OLEJE jsou na nic ....
Prosinec 31, 20159 r Amimous co jsi cekal mel jsi to udelat hned zbytecne vyhozene penize....zas tak hrozna prace to neni takhke tomu motoru davas zabrat
Prosinec 31, 20159 r Autor jde o to, ze nejsem zrovna profik na nejaky vetsi zasahy v aute.. myslel jsem si, ze to bude pohoda, protoze podle navodu na normalni oktavku staci jen sundat srouby zespod a vana je dole. jenze tady u toho je to proste reseny nejspis jinak, srouby jsou zapusteny a k nekterym abych se dostal bych musel dalsich par veci demontovat a to si opravdu nelajznu.. holt po novym roce zamestnam nejakyho mechanika, jen si budu muset koupit znovu olej, protoze jinak by mi to ten expert nakrmil opet 5w-30tkou Upraveno Prosinec 31, 20159 r od Amimous
Leden 3, 20169 r Njn 5w-30 olej pro tento motor neni nejvhosnejsi i kdyz vyrobce pise neco jineho jenze vyrobce pocita s zivotnosti max.5let a nebo 150tis km
Leden 6, 20169 r Jak se objevim doma, postnu sem PDFka s novym skolicim materialem tykajici se tohoto... Jak to vypadá s tím materiálem? Myslím, že by to zajímalo dost lidí.
Leden 6, 20169 r Sundání vany a případné vyčištění sacího koše je u přeplňovaného benzínu určitě smysluplnou prevencí předcházení drahých škod (turbo, nebo i dokonce KO motor), na přechozích 1,8T velmi častá závada + utemovaná mazací trubka turba. Pokud bude plná vana karbonu, tak zrovna kontrola olejového čerpadla. Základem je kvalitní olej, protože vysoký výkon = vysoké teploty = vysoké namáhání oleje. A v tomto souhlasím, že olej 5W30 není pro tento motor ideální volbou. U novějších typů TFSI (a posledních TDI taky) jsou ještě navíc olejová čerpadla s regulovaným průtokem (2 snímače tlaku pod filtrem), takže další kurvítko navíc.
Leden 8, 20169 r Autor Už jsem domluven s mechanikem na příští týden.. Sundá vanu, pro jistotu oželím pár stovek a objedná rovnou i olejové čidlo, at můžu eliminovat případnou nevyřešenou závadu.. Pak dám vědět jak to dopadlo..
Leden 16, 20169 r Autor Tak se opět hlásím a tentokrát již v dobré náladě, auto opraveno! Mechanik sundával vanu a prej větší bordel ve vaně snad ještě neviděl . Na dně vany tak 1-1,5cm vrstva karbonu a všeho možného, totálně zaprasenej sací koš, na kterým prej olej měl hustotu vazeliny, takže to nemělo šanci procpat olej.. Vše vyčistil, propláchnul 2x novým olejem a auto si zase konečně jen vrní .. Upraveno Leden 16, 20169 r od Amimous
Leden 16, 20169 r Autor To bohužel nemám. Ale ukazoval mi to v kyblu. Proste hustý marast, barevne pripominavici karamel. Mel podezreni na vodu v oleji, ale jelikoz se mi voda vubec neztraci, tak to byl zrejme jen nasledek promichani toho marastu.
Leden 16, 20169 r Tyvl. A co jsem ti celou dobu rikal je to normalni preci ....priste si nech poradit usetris si spoustu casu a penez!
Leden 16, 20169 r Tak hlavně, že se to vyřešilo. Já jen čekám, kdy nám kaspi.ondra konečně poskytne materiál o "čidle kvality oleje"...
Duben 27, 20178 r Chtěl bych vám poděkovat za toto téma protože mi ušetřilo spoustu času a peněz."tlak oleje-vypněte motor"-Auto po výměně rozvodového řetězu na vačkách a přitom "něco" popadalo asi do olejové vany a problém na světě-ucpaný nasávací koš do olejového čerpadla masakr (foto nemám)silikon,těsnění.....karbon žádný,ale přesto bordel.Vyčištění bordelu a je po problému.
Únor 6, 20187 r Zdravím Vás páni. Asi budem mať podobný problém ako riešil Amimous, akurát stým rozdielom že sací kôš v olejovom čerpadle už bol vyčistení. Chvílu to išlo v pohode, ale niektorý deň keď som išiel s autom, z ničoho nič mi vypísalo na palubnom pc "nízky tlak oleje, vypnete motor. návod k obsluhe". Moc som to neriešil vtedy ešte, lebo v poslednej dobe mi blbly čidlá na aute, tak som si povedal že asi čidlo alebo treba olej doliať. Kukol som teda stav oleja a bol niečo pod maximálnou hranicou. Potom večer keď som sa vracal z roboty, znovu vyskočila hláška nízkeho tlaku ale hneď aj zhasla (čidlo?). Na druhý deň keď som išiel s autom do roboty, asi po prejdených cca 20-ich km naskočila hláška a zas zmizla. Po ďalších 20 km znovu. Keď som parkoval stiahol som si okno lebo som počul divný zvuk od motora ako keby klepotanie (že by hydroštely?) a divný zvuk medzi 1100 až 1500 otáčok (ako keby fučanie). Je možné že sa mi po vyčistení celého olejové čerpadla znovu ucpe sací kôš ? Mám skúsiť dať repasovať olejové čerpadlo ? Používam olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30, môže byť nevhodný ? Viete mi niekto povedať či je normálne že hláška nizkého tlaku sa objaví a zhasne alebo by mala stále blikať ? Ďakujem vopred za rady. P.s. Octavia II 2.0 tfsi 147kw Upraveno Únor 6, 20187 r od Henrich0415
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.