Vondr77 Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Zdar chlapi, potřebuji pomoct. Mám octavii 1.6 75 KW typ motoru AVU a potřebuji vyměnit hlavu válců. Neví někdo zda se dá použít hlava z typu motoru BFQ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 v ETKE má každá hlava iné objednávacie číslo,tak isté rozdiely tam asi budú ...ale osobne som to ešte takto nezamieňal,takže to nebudem tvrdiť na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vondr77 Vloženo 22. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 ETKU nemám, můžeš mi prosím napsat obě objednávající čísla? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 Aky mas modelovy rok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vondr77 Vloženo 22. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 2001. Už jsem ale objednací čísla našel. Podle kamaráda co je automechanik by ale měly jít hlavy zaměnit. Uvidíme a kdyžtak napíšu info pro budoucí škodováky, který to budou potřebovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.