karel borec Vloženo 22. Prosinec 2015 Vloženo 22. Prosinec 2015 (editace) nevíte kam je sveden přepad okolo hrdla nádrže (mezi zeleným kroužkem a černým hrdlem)?Chtěl bych aditivovat benzin VIFem a nevím jestli je nutné lít aditivum až za záklopku nebo stačí jen do hrdla Editováno: 22. Prosinec 2015, autor: karel borec 1 Citovat
dominikg Vloženo 22. Prosinec 2015 Vloženo 22. Prosinec 2015 Někdo už tady psal že to dělá tak že ten vif naleje přímo do pistole a hned tankuje.To není špatný nápad ale asi tě nesmí vidět obsluha čerpačky mohla by mít kecy. Citovat
Casy Vloženo 22. Prosinec 2015 Vloženo 22. Prosinec 2015 (editace) Tuším, že je sveden k ventilu odvětrávání nádrže, pokud se hodně přetankovává, může se ventil zalepit. Měl jsem to celý rozebraný, když jsem zišťoval závadu prodlevy při prudkém , náhlém rozjezdu, ale nevybavuji si již , jak je to uvnitř vedený. Myslím, že by aditiva měly přijít pouze do hrdla nádrže. Editováno: 22. Prosinec 2015, autor: Casy Citovat
marek7 Vloženo 22. Prosinec 2015 Vloženo 22. Prosinec 2015 Já si koupil aditivum od STP, má úzké dlouhé hrdlo a do něj teď dávkuji VIF. Citovat
karel borec Vloženo 23. Prosinec 2015 Autor Vloženo 23. Prosinec 2015 Ok, raději tedy budu dávkovat přímo za záklopku 20 ml injekční stříkačkou Citovat
sladek Vloženo 23. Prosinec 2015 Vloženo 23. Prosinec 2015 no, jestli teda mohu, měl jsem ten samý problém, taky jsem to zkoušel stříkačkou,ale je to trochu opruz.Nejlepší je fakt si koupit nějaký ten čistič nebo něco takového s dlouhým hrdlem a máš po starostech.Zaprvé si pročistíš co potřebuješ a za druhé si v klidu doma přeliješ vif do flaštičky a dáš do kufru, abys při tankování ho měl po ruce.Já už takhle mám 4 lahvičky,doma to rozleju a mám na 2 měsíce klid.Než na pumpě laborovat se stříkačkou, fronta nervozních řidičů,...... takhle je to v klidu. Citovat
McMatej Vloženo 23. Prosinec 2015 Vloženo 23. Prosinec 2015 (editace) Řekl bych, že do toho "mezikruží" ústí odvzdušnění nádrže při tankování. obrázek tady Při tankování se tam dostane benzín pokaždé a pokaždé odteče. Editováno: 23. Prosinec 2015, autor: McMatej Citovat
Casy Vloženo 24. Prosinec 2015 Vloženo 24. Prosinec 2015 Tam je svod zpět do nádrže, proto to odtéká a také ventil. Podle mého aditiva patří pořád do nádrže. Našel jsem nějaký obrázek. Citovat
street-dog Vloženo 25. Prosinec 2015 Vloženo 25. Prosinec 2015 McMatej: ten tvůj obrázek je na Fabii 2 jinak VIF se dá koupit i v malé nádobce s úzkým hrdlem 125ml, jeden jsem koupil a přelívám si to z plechovky do něj 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.