Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

nevíte kam je sveden přepad okolo hrdla nádrže (mezi zeleným kroužkem a černým hrdlem)?Chtěl bych aditivovat benzin VIFem a nevím jestli je nutné lít aditivum až za záklopku nebo stačí jen do hrdla

post-8-1164266145.jpg

Editováno: , autor: karel borec
Vloženo (editace)

Tuším, že je sveden k ventilu odvětrávání nádrže, pokud se hodně přetankovává, může se ventil zalepit. Měl jsem to celý rozebraný, když jsem zišťoval závadu prodlevy při prudkém , náhlém rozjezdu, ale nevybavuji si již , jak je to uvnitř vedený. Myslím, že by aditiva měly přijít pouze do hrdla nádrže.

Editováno: , autor: Casy
Vloženo

no, jestli teda mohu, měl jsem ten samý problém, taky jsem to zkoušel stříkačkou,ale je to trochu opruz.Nejlepší je fakt si koupit nějaký ten čistič nebo něco takového s dlouhým hrdlem a máš po starostech.Zaprvé  si pročistíš co potřebuješ a za druhé si v klidu doma přeliješ vif do flaštičky a dáš do kufru, abys při tankování ho měl po ruce.Já už takhle mám 4 lahvičky,doma to rozleju a mám na 2 měsíce klid.Než na pumpě laborovat se stříkačkou, fronta nervozních řidičů,...... takhle je to v klidu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...