Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj.

Řešil jste někdo zda li se dá koupit pouze přední průhledné ochranné plexi světlometu, mám tam malou prasklinu od kamínku a zatýká mi díky ní voda do světlometu, jako zasilikonoval jsem to ale není to na dlouho. Dá se to koupit nebo jedině celý světlomet?

• o 1 měsíc později...
Vloženo
V 12. 10. 2016 at 14:05, JendaE napsal:

Ahoj.

Řešil jste někdo zda li se dá koupit pouze přední průhledné ochranné plexi světlometu, mám tam malou prasklinu od kamínku a zatýká mi díky ní voda do světlometu, jako zasilikonoval jsem to ale není to na dlouho. Dá se to koupit nebo jedině celý světlomet?

Ahoj, nedávno jsem řešil v autorizáku výměnu předního xenonu, protože do něj teklo a bohužel se dá sehnat jedině celý světlomet ... 

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Tak se podělím o jednu zkušenost. Mlžil se mi levý přední světlomet. Pořád dokola jsem se někde ptal proč a samé babské rady.
Nakonec jsem postavil auto na přímé slunce (v únoru​) a oddekloval všechny gumové krytky. Nechal jsem tak celý den aby to vyschlo a potom jsem před nasazením krytky namazal vazelínou aby líp těsnily. Od té doby mám klid.

Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk

• o 2 týdny později...
Vloženo

prosím o kontakt na někoho prověřeného v Praze, kdo by byl schopen mi sehnat a vyměnit světlomet xenon na Sup2, furt se mi to mlží, ale nechci platit 17 tisíc za funglovku.

Děkuji

• o 5 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...
Vloženo

Ahojte,

Ja mam tiez tento problem, ale u mna je to sposobene tym ze bolo auto pravdepodobne burane lebo svetlo nedrzí pevne. Mam SKODA / SUPERB II Kombi (3T5) / 2.0 TDI 16V 2015, pan v servise mi povedal ze cena vymeny kedze to nieje sposobene vyrobnou vadou ale burackou je od 500 do 800€. Na stranke som nasiel svetlo za 260. Popravde nevyznam sa do toho. Ide ozaj o original kus? Viete prosím poradit? Dost ma to stve ze sa to rosí, a aj to ze som kupil auto a len teraz si vsimol ze bolo "tuknute" :)

https://www.autokelly.sk/Product/VAG-3T1941016F/10965710/39849642;39850140;7;14801;148794;32019713;35277625;34921538;32885969

Dakujem 

• o 1 měsíc později...
Vloženo
V 15. 6. 2018 na 14:17, Czeczo napsal:

@Dafaq než z kelly to objednej radši ze škoda dílů a budeš mít jistotu, že máš origo ;)

viz https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/3t1941016f-prave-predne-svetlo-oe-25275.html

Jinak máš halogeny jo? aby ses nedíval na halogenový světlomet a přitom měl xenony na autě, pak je ta cena poněkud vyšší za originál  (tak 3krát)

Ahoj,

Dakujem za odpoved a nie nie, su to xenony. To som si dilino nevsimol ze ta cena je za halogeny, cize ta cena je aj tak okolo 600€ :D 

Dakujem

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...