janstavela Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 (editace) Zdravím Vás, Mrkněte se na foto níže. Zdá se mi, že ta krytka skupinových světel nepřiléhá zcela ke karoserii, je tam mezi tím škvíra. Pokud bude pršet a tím kanálem poteče voda dolů, tak se asi dostane i něco dovnitř. Otázka je jestli je to nějak řešeno i zevnitř, nebo by se tam žádná voda pod ten kryt dostat neměla? Co si o tom myslíte? Díky Editováno: 1. leden 2016, autor: janstavela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 ten plast by měl být pod tím těsněním kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Je to prostě DODO (dodělej si sám ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Skoda je len skoda a vzdy bude. Nemozem si pomoct ale tak ako sa im vydarila prva a druha generacia tak tuto odfucovali poriadne. Fuuuuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstavela Vloženo 1. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2016 Pod to těsnění už jsem to zkoušel dostat ale nejde to, není tam mezitím žádný prostor a navíc je to ještě přichycené těma dvěma šroubkama. Jak to máte ostatní, máte to zastrčené pod tím těsněním, nebo tam máte také škvíru? Možná to nemusí být velký problém ale pocit, že mi někde do vnitřku může natéct voda mě moc klidným nenechává. Co kdybych tomu představil trochu průhledného silikonu? , jak by se na to asi tvářila záruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 vypada to,ze ta guma je delsi nez by mela byt.Ted jsem se na to dival na mem aute a guma konci u te druhe gumy uplne paradne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 1. leden 2016 Sdílet Vloženo 1. leden 2016 (editace) Voda se sice dostane pod tu manzetu, ale ne dovnitr vozu. Vytece vespod pod blatnikem. Ta manzeta je tam hlavne z estetickych důvodů a proti hrubym necistotam. Jinak mi tam ta krytka taky uplne nedoleha. Editováno: 1. leden 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstavela Vloženo 4. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Super, díky. Nechám to tedy být . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.