Přejít na obsah

HF 5N0 035 730 B a android

Doporučené příspěvky

Zdravím a přeji šťastný nový rok,

prolezl jsem už desítky témat na různých forech a už v tom mám zmátek, takže se popř. omlouvám za opakované téma a případně prosím o přesměrování na jiné.

Mám problém s přípojením Lenova A536 k HF na OII poFL. Podsvícení displaye bíle, rádio swing, multifunkční volant.

Podle podsvícení jsem se dočetl, že by HF nemělo mít problém s androidem, ale má, tudíž podporuje pouze rSAP (název skoda_rsap + hláška "Telefon není kompatibilní."). Root telefonu nepřipadá v úvahu, takže bych to chtěl řešit pouze v autě. Koukal jsem pod sedačku spolujezdce a HF je osazena jednotkou 5N0 035 730 B. Od vás bych potřeboval radu, jak postupovat dále, jestli je možnost úpravy SW jednotky, nebo náhrada ze jednotku jinou, která by pasovala na konektory této. Do většího pitvání auta bych se nerad pouštěl. Důležité také je, že přímo netrvám na tom, aby jednotka komunikovala s maxidotem, tzn. že se spokojím i s tím, že budu moct pouze přijímat hovory bez nějaké vizuální stránky....hlavně ať to volá....

Předem díky za odpovědi a hezký večer :kol-28:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...