Jump to content

Bezdratove Android Auto

Recommended Posts

• 4 weeks later...

@octavia_66_tdi tu hlášku jde odstranit jen když v mobilu u bt auta vypneš hudbu a necháš jen telefon a kontakty.

Start stop nastavit v apce aaw. Jenom potom další přihlášeni do krabičky mi jde jen mimo auto. Já mám zaply jen tento režim a 2,4GHz.  Ve městě 5GHz jsou výpadky.

V případě nějakých problému napiš i jaký telefon s jakým sw je používán

Teď nevím co myslíš?  Mám jen s/s a 2.4ghz. Ale to jsou jen věci co ovlivňují spojení krabičky a mobilu. To co je pak na radiu je věc jen a jen Android Auta. Ať co je v radiu tak v mobilu. Tedy stejně jak na kabelu. Krabička jen preloži wifi na usb. 

Mě swing zapne USB ihned po odemčení a otevření dveří řidiče, a tím pádem AAW se zapne také a asi žije i něco v radiu okolo smartlinku. To má za následek, že je zařízení s AA připojené dřív než je připárovaný mobil BT a na mobilu se objeví červená obrazovka AA. Stejně tak když připojím mobil na kabel přímo dříve než je připárovaný. 

Toto jak jsme vysledovali se neděje u Bolera. Proto musím používat S/S a funguje vcelku spolehlivě a taky po přepnutí na 2,4Ghz nemám výpadky spojení, to u S/S znamená otevřít a odemknout mobil a dát v anotaci AAW start. A to je za jízdy v podstatě nemožné. 

• 2 months later...
V 8. 7. 2022 na 10:43, keporkak_jedna napsal:

Ahoj, využiju toto vlákno. Objednával jsem dvě krabičky a než stihly dorazit, tak jsem změnil platformu. Jednu jsem dal otci a pro druhou tak nemám využití. Je nerozbalená u našich doma poblíž Jihlavy. Neměl byste někdo zájem? Na ceně se domluvíme.

Ahoj, náhodou ještě nemáš Aaw doma? Díky za odpověď 

• 3 weeks later...

Musím pochválit krabičku.
Včera cesta "tam", cca 530 km, 5:20 hod čisté jízdy, po spuštění a krátké jízdě sice hned asi dva výpadky po sobě, ale pak už zbytek jízdy, v tom tři pauzy na kávu a oběd, absolutně bez výpadku. Na konci jízdy ještě cca 44% baterky.
Dnes cesta "zpátky", cca 500 km, 6:46 hod čisté jízdy, opět asi tři pauzy na kávu a oběd, během celé jízdy byly asi tři výpadky. na konci jízdy ještě cca 35 % baterky.

Ve všech případech výpadků spojení samo naběhlo.

Navigace Sygic. Telefon Xiaomi POCO F3.
Musím krabičku pochválit 👍

@WojnarTak to je potěšitelné, s telefonem Xiaomi. Ty výpadky totiž nejsou krabičkou ale telefonem, u něj je chyba že při ztrátě gsm nebo do roamingu signálu kilne wifi a nedá se s tím nic dělat.  A v autě máš Bolero? Evidentně nepoužíváš Start/Stop v krabičce. Á už vidím v podpisu Octavii.

Edited by milanxx

@milanxx

Amundsen.

S/S nepoužívám, tak jak to je to funguje bezvadně. USB se samo vypíná.
Tak trochu jsem si myslel, že to bude telefonem. Přišly mi ty výpadky někdy divné.
Ještě k nastavení, pokud by to někoho zajímalo:

image.thumb.jpeg.093dac6732b230915474eae2a2e76d60.jpegimage.thumb.jpeg.dfa05f548cf119e6f257e70627318c6c.jpegimage.thumb.jpeg.341e1c383c8389e053bd0a046c181326.jpeg

Ani s WiFi-nou se neseru 🙂

Každopádně se s tím budu muset naučit žít. Telefon mám služební a teprve první rok, takže příští další tak tři roky nic nebude 😞

Nicméně fakt jsem za krabičku rád a nelituji koupě. Teď po Tvé informaci už vůbec ne a mohu tak každému kdo se zeptá, jen doporučit.

Ve Fabii swing S/S zapnuto a VAG vypnuto. Wifi pro město lépe 2,4 kvůli rušení z kamer atd, 5 pro ty mimo města. Rozdíl v provozu neznatelný, šířka pásma stačí i u 2,4.

Mám oficiální betu v mobilu a vedle toho i vývojovou verzi apky a měl jsem i betu v krabičce. To má za následek občasně nepovedené verze.

A krabička se už nekupuje přes kampaň ale už normální eshop a tím jsou i normální dodací lhůty.

Takže taky kdo má funkční AA v radiu a Android mobil tak neváhat a koupit.