mischanek9911 Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Octáváci, mám 1,6i/74kW a během měsíce se mi to stalo již asi 3x, že jedu na nákup (start v pohodě) a po nákupu (cca 30 min.) auto nelze nastartovat (ani bez plynu, ani s plynem). Po 10 min. nechání v klidu to chytlo pouze se sešlápnutým plynem. Pod koncem výfuku se mi zdálo, že byla voda. Není to natankovaným benzínem? Kupuji totiž relativně levně u Hypernovy v Ml.Boleslavi. Máte tušení čím by to mohlo být? Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Octáváci, mám 1,6i/74kW a během měsíce se mi to stalo již asi 3x, že jedu na nákup (start v pohodě) a po nákupu (cca 30 min.) auto nelze nastartovat (ani bez plynu, ani s plynem). Po 10 min. nechání v klidu to chytlo pouze se sešlápnutým plynem. Pod koncem výfuku se mi zdálo, že byla voda. Není to natankovaným benzínem? Kupuji totiž relativně levně u Hypernovy v Ml.Boleslavi. Máte tušení čím by to mohlo být? Předem děkuji. Co mi nekdo rikal tak k te hypernove vozi benzin OMW ... tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrosius Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Benín tady v tý Hypernově v MB kupuju skoro furt do Oct.1,8 a nikdy sem s ním neměl problém a ani nikdo ze známejch. Tím to asi nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ambrosius Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Benín tady v tý Hypernově v MB kupuju skoro furt do Oct.1,8 a nikdy sem s ním neměl problém a ani nikdo ze známejch. Tím to asi nebude. Dodávám jen zapomenutý ""z"" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Kamarat kupil 1.6. 74kw a to iste!! niekedy tyzden v pohode inokedy aj 2x za den proste nenastartuje,pocka 10min a ide dalej.Pozeral som to Vag-om ale to mi ukazalo pokial sa pamatam iba nizke napatie na lamda sonde.Myslite ze to je lamdou? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.