Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

@jaydoo ve světlech tuším v DLR Scandinavian light nebo tak nějak....
K Tomu doporučuji aktivovat zhasnutí auta, při zatažené ruční brzdě...(to je jediná šance jak u mého auta zhasnout celé auto, když na někoho čekáš v nastartovaném autě a nechceš se hrabat v menu a ....(pak to zase aktivovavt)

Upraveno od Ladacz

Lights: Daytime Running Lights (DRL)

•    Use left inner taillight as daytime running light

•    Use right inner taillight as daytime running light

+ mozes zmenit intenzitu svietenie v %, ja som nastavil 50 alebo 60 %

•    Left inner taillight as daytime running light brightness

•    Right inner taillight as daytime running light brightness

Zhaznutie svetiel so zatiahnutou rucnou:

•    Turn off daytime running lights when parking brake is on

Ahoj chlapi, právě taky chci nastavit, aby mi svítily zadní světla společně s předními DRL, ale píše mi to nějakou hlášku, nevíte proč mi to nejde? Diky

IMG_20200810_184051.jpg

Ahoj, pise ti to ze mas mat zapnute zapalovanie ale vypnuty motor. Takze len v prvej polohe, alebo tlacidlo stlacene bez spojky/brzdy.

No, právě, že to takhle dělám , ostatní věcy jako přetočení ručiček a ostatní kravinky jdou,ale tyhle světla ani náhodou, tak právě proto se ptám ,jestli se s tím někdo nesetkal. Normálně mám zapnutý klíček do polohy 1. Nevím ,kde je problém. díky

Zajímavé - jaká verze Caristy a jaké auto?

je to VW Golf 7 variant 2014, 2,0 tdi 110 kw. verzi caristy nevím, musím se podívat doma.

Ahojte, chcem sa spýtať, ak na Bolere v F3 obnovim výrobné nastavenia, zmiznú mi položky v nastaveniach,ktoré sa tam objavili vďaka Cariste? 

před 2 hodinami, Juradu napsal:

je to VW Golf 7 variant 2014, 2,0 tdi 110 kw. verzi caristy nevím, musím se podívat doma.

Verze 5.1 beta 1

Skus novsiu, posledna je 5.1 beta14, na predoslej strane mas aj V8 (64bit) aj V7 (32bit).

Tak po menšej "maturite" sa mi pomocou Carista v. 3.10 beta 18, a elm327 adaptéra z Číny podarilo na F3 Combi style MR2016, nakódovať tieto veci:

- Prisvetlenie hmloviek do zatáčiek

- Zhasnutie DLR pri zatiahnutej RB

- Pretočenie ručičiek pri zapnutí zapaľovania

- Časomiera "Lap timer"

- Dotankovanie paliva

- Zvuková signalizácia pri odomknutí a zamknutí dverí pomocou klaksóna

- Vypnutie upozornenia nezapnutých bezp. pásov

Nepodarilo sa mi nakodovať:

- Asistent rozjazdu do kopca

- Zatvorenie, otváranie okien pomocou DO

- Zmena témy a loga infotaimentu

Ostatné som neskúšal, keďže ich nepotrebujem.

• Autor

Potvrdzujem funkcnost bety 14 cez Lucky Patcher 8.8.9

Ahoj, 

Nevite jestli v tomhle softwaru uvidím teplotu oleje v DSG? Kvůli výměně... 

Diky

• Autor

Skus Car Scanner

Upraveno od sk0d@

V 11. 8. 2020 na 14:51, Vladimír Petráš napsal:

Skus novsiu, posledna je 5.1 beta14, na predoslej strane mas aj V8 (64bit) aj V7 (32bit).

Tak jsem zkusil verzi 5.1 beta 15 a stále to píše tu stejnou hlášku. Načte to do 25 % a potom vyskočí hláška viz. výše. Nejde mi ani naprogramovat, aby svítila zadní světla, když otevřu zadní kufr. Píše to úplně tu stejnou hlášku. Neumíte poradit? 

před 18 hodinami, Juradu napsal:

Tak jsem zkusil verzi 5.1 beta 15 a stále to píše tu stejnou hlášku. Načte to do 25 % a potom vyskočí hláška viz. výše. Nejde mi ani naprogramovat, aby svítila zadní světla, když otevřu zadní kufr. Píše to úplně tu stejnou hlášku. Neumíte poradit? 

Nestartuj motor,jenom zapni zapalovani nektere funkce se daji aktivovat pouze takto vcera jsem aktivoval DLR rucni brzda a musel jsem zapalovani uplne vypnout pak to slo.

Někdy to reaguje i na to, že je auto zamčené... (automatycke zamykání) musíš mít odemčeno... 

Právě, že mám jen zapnuté zapalování. Úplně s vypnutym klíčkem mi to už nepůjde vůbec, ne?

Dveře mám zavřené a nejsou zamčené. Nevím co už zkusit. 

Ako mám zapnúť automatické diaľkové svetlá na O3 s LED a AFS ?

před 2 hodinami, Juradu napsal:

Právě, že mám jen zapnuté zapalování. Úplně s vypnutym klíčkem mi to už nepůjde vůbec, ne?

Dveře mám zavřené a nejsou zamčené. Nevím co už zkusit. 

Zapni zapalovani,vypni zapalovani vytahni klicek a zkus

Panove prosim o nejaky link na HW, ktery pouzivate. Radeji kupovany nedavno... sam jsem zakoupil doporuceny z drivejska a Carista ani Carly nejede , jen VAG DPF funguje.

Omlouvam se za dotaz ve spatne sekci - uz jsem si vsiml, ze je tu samostatne tema. 

Upraveno od Cvibach

před 22 hodinami, IVOGSM napsal:

Zapni zapalovani,vypni zapalovani vytahni klicek a zkus

Takže bohužel ani takto to nejde. Vyčíst chyby carista uměla, byly tam 2 chyby, ty jsem vymazal, ale stále nejdou světla nakódovat. Už nevím. 

Ahoj,

je tu někdo, komu se podařilo rozjet asistent rozjezdu do kopce na VW golf V? Případně s kterou verzí caristy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.