wirer Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Na Beta-4 som Lucky ani nepouzil, stacilo ju nainstalovat a vsetko si pamatala. Test prevehol v poriadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 16. Duben 2017 Sdílet Vloženo 16. Duben 2017 Já právě dělal čistou instalaci po upgradu na Android 7.0. Teď mám nainstalovanou betu 3. Zkusím tedy přes ní ještě nainstalit betu 4 a uvidím jestli si bude patch pamatovat. Pak dám vědět. Díky za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 18. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 (editace) On 16/04/2017 at 2:52 PM, wirer said: Na Beta-4 som Lucky ani nepouzil, stacilo ju nainstalovat a vsetko si pamatala. Test prevehol v poriadku Moja chyba, ja som totiz uploadol uz mnou upravenu verziu. Opravim link a hodim tam neupravenu, nakolko ostatni mozu pouzit nejake novsie(starsie) verzie LP a nemusi potom emulacia platby fungovat korektne. P.S. Samozrejme ak ste neodinstalovali LP a neresetovali jeho nastavnia, emulaciu platby (strana 14 v PDF) si pamata. Bude to fungovat dovtedy, kym vyvojari nezmenia sposob spoplatnenia PRO verzie. @Whispererskus teraz verziu 3.5 beta4 Editováno: 18. Duben 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_Cherry Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Ahoj, včera mi přišel tento adaptér (WIFI verze protože mám iPhone) https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-ELM327-Wifi-Scanner-Auto-OBD2-Diagnostic-Tool-ELM-327-WIFI-OBDII-Scanner-V-1/32775581325.html Jelikož pro iOS není aplikace IDENTIFIER, zkusil jsem aplikaci ELM WIFI která ukázala verzi 1.5 Nicméně Carista 3.5 beta pro iOS se při načítání Diagnostiky zasekne na 25% a při pokusu o Customizaci stále ukazuje 0%. Zkoušel jsem jen na Škodě Rapid MY2017 Monte Carlo (červen 2016). Znamená to, že je adaptér taky naprd nebo můžu ještě něco zkusit? A to jsem ho tak dlouho vybíral a četl komentáře abych nevzal blbej kus... klasika Dík P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_Cherry Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 Tak je to asi jasný, zkusil jsem to ještě propojit s Androidem a projel Identifierem. Sorry, ten link jsem dal špatně, koupil jsem tohle. Verze 1.5 za cca 8$ stejně je to naprd (viz. obrázek). https://www.aliexpress.com/item/High-Quality-ELM327-Wifi-Scanner-Auto-OBD2-Diagnostic-Tool-ELM-327-WIFI-OBDII-Scanner-V-1/32775581325.html Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 21. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 @P_Cherrydik za postrehy , ale poprosim ta, aby si riesil nakup adaptera v prislusnej teme (odkaz najdes v prvom prispevku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_Cherry Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 40 minutes ago, sk0d@ said: @P_Cherrydik za postrehy , ale poprosim ta, aby si riesil nakup adaptera v prislusnej teme (odkaz najdes v prvom prispevku) Sorry, jasný, dal jsem to sem, protože původně jsem si nebyl jistý zda je to adapterem, Caristou, iPhonem nebo mnou:) Pokud může někdo přesunout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Caristu 3.5 beta-7 najdete TU, pekny vikend 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Dotaz....Jak je možný, že v menu Customization vůbec nemám protočení ručiček??? Hledal jsem v Beta1 a Beta7. Zrovna tohle by se mi moc líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 @Whisperer Gaude needle sweep at startup si neskúšal? staging mám aktivovaný a práve táto položka je zaškrtnutá ako Yes. skús si to preveriť u seba len to pretočenie nemusí byť aktívne po každom pretočení kľúča (podľa reportov) a pár screenov novej Beta 7. Lucky patcher použitý len po krok inštalácia. po spustení aplikácie si nákup pamätalo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 Položku Gaude needle sweep at startup jsem právě hledal, ale vůbec nenašel :-( Projdu to ještě jednou a případně nascreenuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 možné je aj to, že máš moc nové auto a vývojár ešte nemá k nemu všetky možnosti kódovania. veď skús tu Beta 7 a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 26. Duben 2017 Sdílet Vloženo 26. Duben 2017 (editace) Vyzkoušel jsem znovu Beta 7 a není to tam. Ani protočení ručiček, ani kolik dotankovat Možná máš @wirer pravdu. Auto bylo vyrobeno před 14-ti dny. Počekáme a uvidíme co přinesou další verze. Nascreenoval všechno co mi Carista ukazuje. Editováno: 26. Duben 2017, autor: Whisperer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 2. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2017 nech sa paci, Carista 3.5 beta-8 je TU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufacek Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Mně ty beta verze Caristy nejdou nainstalovat. Jdou jen soubory, které mají v názvu "crk.support". Neví někdo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 @sk0d@ díky. Bohužel u mně žádná změna Myslíš, že by se dalo vývojářům nějak pomoci (viz moje trable výše). Třeba odesláním diagnostických dat z appky? Ostatně trochu mně zaráží, že mi Carista vykazuje u některých funkcí "DISABLED" ikdyž jsou z výroby nebo mnou z infotainmantu nastaveny na ENABLED . Som z toho voľaký zmätený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Skus ich kontaktovat. Ja som s nimi komunikoval a podarilo sa nam sfunkcnit zapnutie teploty oleja. Appka umoznuje zaslanie kompletneho loga, trva to par minut kym nacita vsetko co potrebuje v aute. To je pre nich odrazovy mostik aby vedeli na problemoch dalej pracovat. Len ta poprosim, nespominaj lucky patcher a pod. veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 3. Květen 2017 Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Data jim pošlu, ale jinak jsem v háji, protože já umím anglicky akorát tak mizet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 3. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2017 Dear sk0d@, Hi, We've added a hill hold setting applicable for your vehicle and it will be in our next beta version coming in the following week - it will be called Version 3.5 beta-10. Try it out when it comes to you and let us know if it works. Regards, Yanko Malinov Software Developer @ Carista @miklisek ak si dobre pamatam, tiez mas starsiu Rapidku, az to uvolnia hodim to sem a chcem ta poprosit aby si to tiez overil. Ja to pozriem na mojej MY15 @nufacek odteraz budem ukladat na uloz.to aj "crk.support" z mojho Lucky Patcher-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 4. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 nech sa paci, Carista 3.5 beta-9 je TU Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 OK, zkusím až bude 3.5 b10 k dispozici 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 (editace) @sk0d@ mozno to @nufacek neskusal. Ono treba odinstalovat staru verziu, nainstalovat novu, urobit patch, preinstalovat a ide to tiez ma to najprv zarazilo, no je to funkcne. Ale ak to uz mas upravene (crk.support), tak to ide instalovat ako aktualizaciu A este som nebol s tou beta8 v autea uz je 9 a pomaly 10 Editováno: 4. Květen 2017, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 4. Květen 2017 Sdílet Vloženo 4. Květen 2017 V 26. 4. 2017 na 11:42, wirer napsal: možné je aj to, že máš moc nové auto a vývojár ešte nemá k nemu všetky možnosti kódovania. veď skús tu Beta 7 a uvidíš Dnes jsem měl příležitost tak jsem prohnal Caristou služební F3 (2015) a kolegyně Rapida (2016) a vše funguje. Nabídla mi více položek k upravení. Takže jsi měl pravdu. Zřejmě mám "příliš nové auto". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 (editace) Oneskore par screenov beta9 Spoiler Editováno: 8. Květen 2017, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 Hi Whisperer, Thank you for using Carista! We'll research why the seatbelt warning setting and gauge needle sweep don't work for you and get back to you. Let me know if you have any other questions. Hurá Odpověděli klucí snaživí. Jinak dnes jsem vezl kamaráda a nemohl rozdejchat to, že welcome screen na Boleru ukazuje logo vRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.