kozakm Vloženo 22. Květen 2017 Sdílet Vloženo 22. Květen 2017 Taky jsem si nevsiml niceho noveho. A schema Type 3 u Rapida MY2017, zda se, nic nedela. Kazdopadne ale diky za betu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincoxxx Vloženo 23. Květen 2017 Sdílet Vloženo 23. Květen 2017 Rapid MR 16 amundsen SCHEMA TYPE 3 taky nic nedela ... jedine co ide zmenit je logo pri spusteni VRS SCOUT greenline a normal skoda dufma ze do buducna pojde ta schema 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 25. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Dnes Superb2 L&K 10/2014 kombi, cez aplikaciu Carista: - zavretie kufra dialkovym aj tlacitkom - zmena vyklopenia stresneho na stiahnutie pri komfortnom otvoreni - kolko dotankovat - a nejake blbosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 27. Květen 2017 Sdílet Vloženo 27. Květen 2017 Zdravím, prosím vás, je možné touto aplikaci dokodovat i asistent rozjezdu do kopce? Superb 2012. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 27. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2017 V tej 2014 som ho videl v moznostiach, aj silu posilovaca + brzd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 27. Květen 2017 Sdílet Vloženo 27. Květen 2017 Díky moc, tak jen co dorazí adaptér budu zkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 28. Květen 2017 Sdílet Vloženo 28. Květen 2017 Tak změna, včera nastartuju auto a něco se mi zdálo být jinak. A po chvilce mi došlo, že je to ona nová grafika Bolera. Asi se muselo "restartovat". Takže u Rapida MY2017 Type 3 schema funguje 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 29. Květen 2017 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2017 Na Google Play je od 27.5.2017 oficialna verzia 3.4.3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 2. Červen 2017 Sdílet Vloženo 2. Červen 2017 (editace) Zdravím, Tak jsem zkoušel na Superb combi 2012 Elegance MFD dotankovat - funkční, MDF tempomat - vyzkouším zítra - vyzkoušeno a nezobrazuje (asi jen FL budíky) Změna coming/leaving Home na mlhovky - funkční, Zavírání El. Kufru tlačítkem u radicky - funkční, zavírání klíčem - špatně nastavený (musí se držet tlačítko, než se zavře kufr. Zítra se na to podívám znovu), Easy Entry - nefunguje - tak nakonec funguje a parádně. Nakonec jsem zkoušel asistenta rozjezdu do kopce - po aktivaci hned vyskočila chyba ESP, po deaktivace zmizela ( tak jsem to dále nezkoušel) Editováno: 3. Červen 2017, autor: sumar Doplnění po vyzkoušení 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Červen 2017 Sdílet Vloženo 3. Červen 2017 aká chyba? ak píplo a zaplo kontrolku, vypísalo chybu tlaku pneu, tak je to OK, robí to aj klasika VCDS diagnostika. nechaj tak, vypni/zapni zapaľovanie a je to. riešili sme to už: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 Ahoj, vyhodilo to chybu ESP přímo na maxiku a i rozsvítila se kontrolka ESP. Tlak v pneu se vůbec nahlásil a ani kontrolka nesvitila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Skus to nechat aktivovane, vypnut zapalovanie, nastartovat a HHC na volnej ceste ci reaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 5. Červen 2017 Sdílet Vloženo 5. Červen 2017 Zítra zkusím a dám vědět, napíšu i chybu kterou to hlásí po aktivaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_Cherry Vloženo 6. Červen 2017 Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Ahoj, v menu Other verze 3.5-beta 13 nevidím pro své auto Hill Assist ani nastavení posilovače. Příliš nové auto? Vyrobeno 06/16 MY17? Mohu s verzí z uloz.to poslat Debug nebo by to mohl být problém? P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 6. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2017 Ak sa chces zucastnit beta testovania, aby si im mohol napisat poziadavku aj debug data, poziadaj ich tu http://www.caristaapp.com/beta/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 7. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Nech sa paci, Carista 3.5 beta-14 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumar Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Zatím jsem neměl čas vyzkoušet ten asistent rozjezdu do kopce, ale po aktivaci to hlásí chybu ESP 02085 - to je pokud se nepletu zabudovaná chybná řídící jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 7. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 (editace) Nevyhoda (uz odkomunikovana s vyvojarom, uvidime ci sa to pohne) Caristy je absencia freeze frame dat. Ja som uz mal nejake chyby a sami sa vymazali casom. Skus pripadne tomu pomoct manualnym vymazanim s Caristou alebo cez VAG erase DTC, a uvidis ci sa ti to objavi zas. Samozrejme skus ci vobec funguje hill hold. Edit: to je zopar kodov, ktore som tiez mal ako sporadicke, pri hrani sa s Caristou a VCDS, 00459, 01274, 00447 Napr. po vymene Swingu za Bolero hned vyskocili 4 chyby, ktore sa sami potom vymazali. Kym vsetko v aute funguje, netreba mat obavy. Editováno: 7. Červen 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 7. Červen 2017 Sdílet Vloženo 7. Červen 2017 Ve třech vozech (Rapid MR2017, Octavia RS MR2017, Fabia III MR2015) jsem deaktivoval StartStop. U všech se objevilo po čase hlášení chyby ABS kontrola tlaku v pneumatikách (všechna kola). Stalo se vám to taky někomu? Pokud ano jak jste to řešili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Start-stop mam u Rapida MY2017 vypnuty od ledna a podobne problemy nepozoruji. Vsiml jsem si jen jedne male podivnosti. Nekdy cca pred dvema mesici, kdyz mi auto chciplo pri rozjezdu, se mi stalo, ze zmizela ikonka preskrtnuteho A z displeje. Drive tam svitila neustale, ted sviti jen kdyz mam vyrazeno a vyslapnutou spojku. Start-stop je ale stale vypnuty a co mi prijde zajimave, tak kdyz mi to nahodou chcipne, tak se motor sam nahodi, staci jen seslapnout spojku - jako by byl start-stop funkcni. Kontrolka tlku pneumatik mi svitila jen po prezuti na letni, kdy jsem zapomnel ho v menu nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eric_ Vloženo 14. Červen 2017 Sdílet Vloženo 14. Červen 2017 V 7. 6. 2017 na 21:21, Whisperer napsal: Ve třech vozech (Rapid MR2017, Octavia RS MR2017, Fabia III MR2015) jsem deaktivoval StartStop. U všech se objevilo po čase hlášení chyby ABS kontrola tlaku v pneumatikách (všechna kola). Stalo se vám to taky někomu? Pokud ano jak jste to řešili? Abs kontrola tlaku s tým nemá nič spoločné ale je ne to aj TPI, nečistoty na magnetických krúžkoch ABS, treba vyčistiť ak sa nedá uložiť tlak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 19. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Nech sa paci, Carista 3.5 beta-15 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 20. Červen 2017 Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Já už nevím co mám dělat. Ať zkouším co zkouším, tak po mě chce Carista připojení k internetu a bez toho mě to nedá nabídku na zakoupení aplikace. A když zapnu internet, tak to chce nakupovat přes Play. Dřív mi to fungovalo, ale najednou přestala. Nějaké nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 20. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2017 Postupujes presne podla navodu z prveho postu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.x.i.m.u.s Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 Přišlo mi, že ano, ale možná byl problém v aktualizaci toho Luckyho, protože jsem během dne vymazal nějakou novější verzi, nainstaloval tu z návodu, stáhnul poslední Caristu zde uvedenou a pak už mi to šlo. Tak problém vyřešen. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.