Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahojte chtšl jsem poprosit, zitra nechavam měnit olej a filtry, to je v pohodě, ale do měsíce musím nechat udělat rozvody, už budu mít najet 90 tisic na těchto:), chci se zeptat jestli někdo neví přibližně cenu a vše to zahrnuje :) mam 2.0 tdi rok 2008, najeto 325 tisíc a vše šlape pěkně :) děkuji moc

• 11 měsíců později...

No když si necháš dělat rozvody dělá se zároveň výměna i vodní pumpy.No a cena podle toho kde si to necháš dělat. Pokud v origo škoda servisu počítej 600Kč hodina práce plus materiál. Pumpa nestojí moc rozvody jsou dražší. Počítal bych něco kolem 6 až 8 tis.Ja to nechal dělat v origo servisu. Plus kontrola a výměna všech filtrů a kapalin plus kontrola celého auta. Zrovna jsem ho koupil stalo mě to necelých 28 tis.Ale toho se ty bát nemusíš ;-). 

Já bych doporučil rovnou vyměnit i ten onen známý problematický šestihran na olejové čerpadlo (pokud jsi ho ještě nedělal).

Čistě preventivně....

Více najdeš v příslušné sekci

Upraveno od SUP1

• 3 měsíce později...

Kde jste prosím nechávali měnit rozvody? Rád bych tip na nějaký kvalitní, ale ne zbytečně předražený servis... Díky

Sedlatice.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.