Hitmann47 Vloženo 10. leden 2016 Sdílet Vloženo 10. leden 2016 ahojte chtšl jsem poprosit, zitra nechavam měnit olej a filtry, to je v pohodě, ale do měsíce musím nechat udělat rozvody, už budu mít najet 90 tisic na těchto:), chci se zeptat jestli někdo neví přibližně cenu a vše to zahrnuje mam 2.0 tdi rok 2008, najeto 325 tisíc a vše šlape pěkně děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 No když si necháš dělat rozvody dělá se zároveň výměna i vodní pumpy.No a cena podle toho kde si to necháš dělat. Pokud v origo škoda servisu počítej 600Kč hodina práce plus materiál. Pumpa nestojí moc rozvody jsou dražší. Počítal bych něco kolem 6 až 8 tis.Ja to nechal dělat v origo servisu. Plus kontrola a výměna všech filtrů a kapalin plus kontrola celého auta. Zrovna jsem ho koupil stalo mě to necelých 28 tis.Ale toho se ty bát nemusíš ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 2. leden 2017 Sdílet Vloženo 2. leden 2017 (editace) Já bych doporučil rovnou vyměnit i ten onen známý problematický šestihran na olejové čerpadlo (pokud jsi ho ještě nedělal). Čistě preventivně.... Více najdeš v příslušné sekci Editováno: 2. leden 2017, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolfovo Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Kde jste prosím nechávali měnit rozvody? Rád bych tip na nějaký kvalitní, ale ne zbytečně předražený servis... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Sedlatice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.