Přejít na obsah

Skákání auta


Mio011

Doporučené příspěvky

Ahoj všem

Mám malí problém,vlastnim fabii 1,2junior r.v.2002.problem je ten že při zařazené 3-4 při 2500-3000 otačkách a rychlosti 50-80 začne auto vibrovat a třese se čelí volant i auto jako by byla na kolech boule,pri vyřazení na neutral to nedělá.koukal jsem a kola jsou v poradku i jsem je nechal vyvážit ale dělá to pořát.nevíte někdo kde nebo v cem by byla chyba.předem díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s největší pravděpodobností bude š mít problém s homokinetickým kloubem. Měl jsem onehdá prasklou manžetu a postupně mi vymizela veškerá vazelína, takže kloub na sucho a dělalo to totéž, při záběru v určitém režimu otáček klepání, po odstavení plynu klid, pak to i vibrovalo do volantu, při zatáčení klepání. Naštěstí nebyl kloub zničen, pomohla nová náplň vazelíny a manžeta. Takže pokud je možnost najet někam na rampu, zvedák, prohlédnout manžety (prasklé), chytit za poloosu a zahýbat s ní jak v horizontálním tak vertikálním směru. Pokud bude mít větší vůli bude to některých z koubů a počítej, že spíše vnější u kola.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj,tak jsem koukal a byla to manžeta na PL vnější byla prasklá a úplně bez vazeliny.Rozebrání poloosy trochu porod ale podle popisů tady na forech to nakonec šlo.Po namontovaní zpět vše v pohodě jen mírné chvění volantu ale zkusím ještě vyvážit kola a uvidím.Jinak dík za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to mi povídej, taky jsme se s manžetou natrápili, než se nám podařilo rozebrat poloosu, bylo to několik telefonátů po známých mechoších, bo jsme se báli více zabrat. No uvidíš, musíš jen doufat, že nebude kloub nějak poškozen a že po doplnění vazelíny ještě nějaký ten kilák našlape :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...