Janina Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Zdravim vsechny, neni tu nekdo kdo by mi pomohl se zapojeni radia a maxidotu? Dala jsem CD Symphony ale na maxidotu ho porad nevidim. Je zapojeny pres dva konektory, ale v tom malem zelenem nemam zadny draty. Cetla jsem ze prave tam to komunikuje s maxidotem. Dokazal by mi s tim nekdo pomoct prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 18. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2016 (editace) vyřešeno Editováno: 18. leden 2016, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Pro ty, kteří by zde hledali odpověď: Je potřeba k rádiu dotáhnout dva kablíky CAN-komfort (H + L) např. z konektoru budíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.