Stephens Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Zdravím . U nového Rapida se objevuje v info o vozidle hláška, Nutný běh motoru. Je to buď v průběhu celé jízdy, nebo někdy zmizí během a tím začne fungovat stop-start. Je to asi jedna z podmínek, vědět o běhu motoru . V servisu se s tím údajně nesetkali a diagnostika prý nic nevidí. Nesetkal se s tím někdo? Díky za postřehy, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Tuším že něco podobného nebo stejného mi píše Octavie. To je stav když máš zapnutých příliš moc elektrických spotřebičů. U mne speciálně vyhřívání čelního skla. V podstatě jde o to že v tuto chvíli je nutný běh motoru k tomu aby se dobíjela baterka a tys ji při delším stání nevyflákal. Jinými slovy se s větším spotřebičem automaticky vypíná start-stop systém. Zajímavé ale je, že třeba na klimatizaci to nefunguje. Takže když stojím v koloně co se moc nehýbe tak star-stop musím vypnout protože by se mi vypínala i klima a já bych v autě zdechnul. Oni asi počítají s tím že ta klima tak rychle nevychladne a kolo nebude tak dlouho stát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Klima by se měla zase nahodit, když teplota v interiéru dosáhne nějakého rozdílu oproti nastavené v climatronicu, tak jsem to slyšel. Tušim, že to bylo 5-6°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Ta Octavia nemá bohužel climatronic... zažil jsem stání na dálnici v pořádném vedru a v tom autě bylo na chcípnutí, takže jsem ten ss systém musel vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Tak to pak jo Ten SS je celkově pitomina si nemužu pomoct.. Díky bohu že je ještě doba, kdy se to dá vypínat.. Až někoho za 2-3 roky napadne, že pro splnění dalšího emisního milníku bude třeba jej nechat zapnutej natvrdo, tak už si auto nekoupim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephens Vloženo 28. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Tak Díky. Možná to má logiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.