Přejít na obsah

Nutný běh motoru

Stephens

Doporučené příspěvky

Zdravím .

U nového Rapida se objevuje v info o vozidle hláška, Nutný běh motoru. Je to buď v průběhu celé jízdy, nebo někdy zmizí během  a tím začne fungovat stop-start. Je to asi jedna z podmínek, vědět o běhu motoru :kol-28: . V servisu se s tím údajně nesetkali a diagnostika prý nic nevidí. Nesetkal se s tím někdo? Díky za postřehy,   

post-97956-0-32351400-1453856947_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tuším že něco podobného nebo stejného mi píše Octavie. To je stav když máš zapnutých příliš moc elektrických spotřebičů. U mne speciálně vyhřívání čelního skla. V podstatě jde o to že v tuto chvíli je nutný běh motoru k tomu aby se dobíjela baterka a tys ji při delším stání nevyflákal. Jinými slovy se s větším spotřebičem automaticky vypíná start-stop systém. Zajímavé ale je, že třeba na klimatizaci to nefunguje. Takže když stojím v koloně co se moc nehýbe tak star-stop musím vypnout protože by se mi vypínala i klima a já bych v autě zdechnul. Oni asi počítají s tím že ta klima tak rychle nevychladne a kolo nebude tak dlouho stát...

Odkaz ke komentáři

Tak to pak jo  :kol-47: Ten SS je celkově pitomina si nemužu pomoct.. Díky bohu že je ještě doba, kdy se to dá vypínat.. Až někoho za 2-3 roky napadne, že pro splnění dalšího emisního milníku bude třeba jej nechat zapnutej natvrdo, tak už si auto nekoupim...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...