rizecek Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Zdravim, v poslednej dobe sa mi pomerne casto stava ze mi chrci pravy stredobass, hlavne pri nizsej hlasitosti, no niekedy aj pri vyssej a niekedy aj s vyskovym repro. Je to komponentna zostava, radio Alpine CDE 9871R, zosilovac Fearless 4000, stredobasy sada Morel Tempo, subwoofer momentalne odpojeny. Lavy reproduktor hra v pohode. Neviem kde moze byt problem, dnes ked som skusal zamenit signalove kable do zosiku, hralo to v poriadku. Kontroloval som pravy repro, boli na magnete kvapky vody, co neviem ci je normalne, ale asi ano kedze ozvucnicou su cele dvere do ktorych sa moze voda z okna dostat. Ukostrenie zosilovaca je pol metra od neho priamo na karoseriu. Pouzite kvalitne kable. Stretli ste sa s touto chybou? Myslim, ze by to mohla byt chyba radia, no nechcem menit zbytocne. Aka byva zivotnost radia / zosilovaca? Tuto zostavu mam v aute cca 6-7 rokov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 zkontroluj dráty, případně jestli membrána reproduktoru nedrhne. Nějak vyloženě mokré by to být nemělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 2. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Kable su hrube ako moje prsty, popritahovane v poriadku, akurat vo vyhybke som nepozeral, lebo ta je za tapacirom..tak to az na jar. Este by ma zaujimala zivotnost kondenzatorov vo vyhybkach, kedze nic nevydrzi vecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.