Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec, máte někdo obuty pneu Dunlop SP01? me je v servisu nazuli tak že z venkovní strany je napis outside a zevnitř (v podběhu) inside. Podle nápisu je to správně ale takto nasazené pneu mají na Leve a Pravé straně vzorek pokaždé jiným směrem. V letáku od pneu je napsáno asymetrický vzorek.

Je to tak správně? :ph34r:

tak ti prehodili strany

No asymetricky vzorek znamena ze od stredu na kazdou stranu te pneu je ten vzorek jinej ;)

post-27-1158912425.jpg

Upraveno od MichalF

No asymetricky vzorek znamena ze od stredu na kazdou stranu te pneu je ten vzorek jinej ;)

to jsou nam novinky lollol

• Autor
tak ti prehodili strany

No ale pokud by je přehodili tak na jedne strane auta budeš čumět na nápis inside . . což je špatně ne??

Ked obides cele auto, vzdy musis vidiet OUTSIDE.

• Autor
Ked obides cele auto, vzdy musis vidiet OUTSIDE.

Presne takhle to mam . .

Zdarec, máte někdo obuty pneu Dunlop SP01? me je v servisu nazuli tak že z venkovní strany je napis outside a zevnitř (v podběhu) inside. Podle nápisu je to správně ale takto nasazené pneu mají na Leve a Pravé straně vzorek pokaždé jiným směrem. V letáku od pneu je napsáno asymetrický vzorek.

Je to tak správně? :ph34r:

Je to správně.

Taky mě to na mojich Pirellkach překvapilo, ale je to tak.

Řešil jsem to před 2 roky, ale pokud si to pamatuji správně, tak se dělají

symetrické a asymetrické pneu. Ty symestrické jsou většinou směrové (musíš dodžet směr otáčení). Ty asymetrické jsou většinou nesměrové (mají vnitřní a vnější stranu). Prý existují nějaké asymetrické směrové, ale ja je ještě nikde neviděl.

Máš to obuto správně, Dunlop SP 01 jsou pneu s asymetrickým dezénem, kde nezáleží na směru otáčení, ale na správném umístění vnitřní a vnější strany (jako napsal předemnou Franta).

Mrkni třeba TADY na mých stránkách je to popsáno.

• Autor

Diky kuci konečne kvalitní názory a hlavně vysvětlení : )

ja ich mam obute a tiez ma to najprv zarazilo ale ked som videl na kazdom kole outside dalej som to neriesil

Tak, tak. Vždy vně kola nápis outside, mám to na Goodyearech Excellence. ;)

Vnějšek je na obrázku na pravo - dvě odvodňovací drážky.

post-27-1158952856.jpg

Upraveno od Peterer

Mam take SP01, ale toto jsem nestudoval. Mam je obute tak, ze lopatkovy dezen na vsech pneu je uvtitr auta, drazky na odvod vody jsou na venkovni strane, tak jak je to na obrazku od MichalaF. Tak to ma asi byt ne?! ;)

je to přesně tak jako říká peterer, vně kola outside a je to v poho. taky jsem je měl -_-

Prý existují nějaké asymetrické směrové, ale ja je ještě nikde neviděl.

Zrovna Pirelli je dělávalo. Asi před 7-8lety jsem je bral známému na Porsche v 18". V té době byla nejlepší řada P7000 a PZero Asimmetrico byla novinka.

MK

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.