Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec, máte někdo obuty pneu Dunlop SP01? me je v servisu nazuli tak že z venkovní strany je napis outside a zevnitř (v podběhu) inside. Podle nápisu je to správně ale takto nasazené pneu mají na Leve a Pravé straně vzorek pokaždé jiným směrem. V letáku od pneu je napsáno asymetrický vzorek.

Je to tak správně? :ph34r:

Vloženo (editace)

No asymetricky vzorek znamena ze od stredu na kazdou stranu te pneu je ten vzorek jinej ;)

post-27-1158912425.jpg

Editováno: , autor: MichalF
Vloženo
Zdarec, máte někdo obuty pneu Dunlop SP01? me je v servisu nazuli tak že z venkovní strany je napis outside a zevnitř (v podběhu) inside. Podle nápisu je to správně ale takto nasazené pneu mají na Leve a Pravé straně vzorek pokaždé jiným směrem. V letáku od pneu je napsáno asymetrický vzorek.

Je to tak správně? :ph34r:

Je to správně.

Taky mě to na mojich Pirellkach překvapilo, ale je to tak.

Řešil jsem to před 2 roky, ale pokud si to pamatuji správně, tak se dělají

symetrické a asymetrické pneu. Ty symestrické jsou většinou směrové (musíš dodžet směr otáčení). Ty asymetrické jsou většinou nesměrové (mají vnitřní a vnější stranu). Prý existují nějaké asymetrické směrové, ale ja je ještě nikde neviděl.

Vloženo

Máš to obuto správně, Dunlop SP 01 jsou pneu s asymetrickým dezénem, kde nezáleží na směru otáčení, ale na správném umístění vnitřní a vnější strany (jako napsal předemnou Franta).

Mrkni třeba TADY na mých stránkách je to popsáno.

Vloženo (editace)

Tak, tak. Vždy vně kola nápis outside, mám to na Goodyearech Excellence. ;)

Vnějšek je na obrázku na pravo - dvě odvodňovací drážky.

post-27-1158952856.jpg

Editováno: , autor: Peterer
Vloženo

Mam take SP01, ale toto jsem nestudoval. Mam je obute tak, ze lopatkovy dezen na vsech pneu je uvtitr auta, drazky na odvod vody jsou na venkovni strane, tak jak je to na obrazku od MichalaF. Tak to ma asi byt ne?! ;)

Vloženo
Prý existují nějaké asymetrické směrové, ale ja je ještě nikde neviděl.

Zrovna Pirelli je dělávalo. Asi před 7-8lety jsem je bral známému na Porsche v 18". V té době byla nejlepší řada P7000 a PZero Asimmetrico byla novinka.

MK

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...