Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všudypřítomné :)

Mám takový problém, se kterým se potýkám už od koupi auta a nastal čas to řádně vyřešit.

Jde o to, že mám vůli na silonové kouli řadící páky. Oprava je jednoduchá, a zabere jednu minutu ale život mi komplikuje zámek zpátečky defend-lock.

Díky němu se nedostanu na druhý šroubek, abych dostal ven půlměsíc, který zajišťuje to silonové impérium na které se tak hladově chci dostat :( (viz příloha).

Nedělá mi problém rozebrat středový tunel, ale nechci to dělat venku v tý zimě abych zjistil, že to bez zásahu vyšší moci neudělám.

Nemá někdo zkušenost s demontáží defend locku ?? Mám ten systém jak je zamykání bez klíče na otočení toho hejble u nohou spolujezdce.

Za pomoc díky.

post-92006-0-76545600-1454591373_thumb.j

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

No, původně jsem to téma zakládal z důvodu, jestli někdo neporadí s demontáží defend-locku z kabiny.. Některé defend locky mají nahoře v kabině trhací matice a lze je demontovat, bohužel to není můj případ.

Musím na to jít od spodku auta, jako když se normálně demontuje kulisa řazení. Na druhou stranu budu mít kulisu venku a mohu jí řádně vyšetřit. Největší starost mi dělají průchodky na táhlech řazení. Na dieselgeek jsem zjistil, že origo průchodky se časem rozpadnou a vzniknou tam zemědělské vůle..proto pak při řazení někomu dělá kulisa hluk a řazení je nepřesné... V USA se prodávají náhradní průchodky i náhradní zajištění palce.. v evropě je to problém :(

Editováno: , autor: Boby91
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Tak průchodky mám v pořádku a vůle po výměně pánve kloubu zmizela. Řazení je tuhé jako na novém voze. Dokonce tak, že má pružina malou sílu vrátit páku do výchozí polohy mezi trojku a čtyřku. Ale jen pokud je páka vlevo.. Z prava to vrací dobře. Až bude lepší počasí, tak ještě jednou sundám Jumbo box a vyměním tu pružinu, co vrací páku do neutrální polohy. Možná že je unavená, stojí pár korun.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...