culda Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 ahoj ,tak jsem tu hledal vše o navigaci origo ,ale nemohu nic najít ,můžete mi prosím někdo napsat co vše umí a jakej je v nich rozdíl ,chodí s maxíkem ,přehrává DVD ? atd. Už jednou mi to někdo posílal ,ale odešel mi počítač ,tak že to už nemam .Chci koupit origo navigaci a nevim jakou ,někde jsem četl že je víc druhů ,Tak se mi nesmějte a napište klidně odkaz kde se o ní můžu vše přečíst ,Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 nikdo nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 12. Květen 2007 Sdílet Vloženo 12. Květen 2007 něco málo co vim... Dx navi neumí přehrávat CD, potřebuješ měnič. Typ A jde s maxikem bez TMC boxu, ostatní jej potřebují. MDF navi (dávala se do SB a F) umí přehrávat CD a na maxik píše. jinak v tom taky tápu... Cosby to tu někdy prý podrobně vysvětloval, nicméně mě se to téma najít nepodařilo... A nehledal jsem jen v posledních 30 dnech!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 13. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2007 něco málo co vim... Dx navi neumí přehrávat CD, potřebuješ měnič. Typ A jde s maxikem bez TMC boxu, ostatní jej potřebují.MDF navi (dávala se do SB a F) umí přehrávat CD a na maxik píše. jinak v tom taky tápu... Cosby to tu někdy prý podrobně vysvětloval, nicméně mě se to téma najít nepodařilo... A nehledal jsem jen v posledních 30 dnech!!! díky za každou radu ,taky jsem hledal a nenašel jsem to ,doufám že se ještě někdo najde kdo to popíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pistelacek Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 zajímalo by mě,zda typ C přehrávat i mp3 soubory a jestli je těžké zapojení,nebo to musí udělat v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 neumí přehrát ani normální CD jen za pomocí CD měniče zapojení je relativně jednoduché Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
udo Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 neda se podle techto snimku zjistit jaky mam typ navi DX je to v octavii z nemecka rok 2004 chtel bych cestinu a potrebuju vedet typ jeli A,B.C http://www.pixhost.org/show/59/72214_dsc00860.jpg http://www.pixhost.org/show/59/72215_dsc00862.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bernys Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Podívej se sem: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...ace-Octavia.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JARDA_L1984 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Prosím o radu přehraje navigace DX klasické CD nebo k tomu slouží CD měnič?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Kdybys dodržoval pravidla fora a před založením tématu hledal, našel bys i toto téma, kde to máš napsané. Témata jsem sloučil. Čti tedy předchozí příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 Prehraje CD, ale nebude pri tom navigovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pawlajs Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Mel jsem navi DX (A) neumi prehravat audio cd.Ted mam DX ( a uplne to same.Mechanika slouzi pouze pro navigaci.Tudiz mapy nebo max nejake flash cd pro CZ audio navigovani. DX © jsem v ruce nemel ale silne pochybuji o tom ze by ta to umela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 12. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2016 Ahoj,ja mam jiny problem...koupil jsem auto kde byla...chci ji tam dat...ale nevim jaky presne typ z tech tri tam byl...nevite podle ceho to poznam?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.