Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

yeti 2011, prestal mi fungovat central ridicovych dveri a ovladani prednich el.oken ( zadni v el.nejsou ) z mista ridice

central klickem otevru ridicovy dvere, dalkou se otevrou jen spolujezdcovy + zadni + kufr

el.okna z mista ridice nefungujou, spolujezdcovo okno  z mista spolujezdce funguje normalne

zrcatka fungujou normalne

nekdo nejake napady , pripadne uz tohle nekdo resil ?

o vikendu se k tomu dostanu tak at pohledam cim jak nejvic , napada me nejaky kabel  v pruchodce ale u 2011 ?

diky

Já už to řešil. Přerušený kabelový svazek. Měl jsem to postupně u obou dveří, nejdříve jen opraveno, po čase to udělalo znovu a tak jsem nechal vyměnit oba svazky za originály, prý už jsou z lepšího materiálu. A musím to zaklepat, zatím klid.

• Autor

primo ve dverich nebo v pruchodce to bylo prerusene ? nebo nejake jine misto ?

Je to v průchodce, svazek vyjde na cca 2500 czk plus práce a je z toho v autorizovaném servisu 3500 czk. Už je jiná průchodka, kde nejsou kabely tak našponované. Těm starým (mám X/2010) se rozláme bužírka a přelámou se dráty.

Ano, v průchodce. Jen jsem musel na svazeky čekat pár dní, jsou prý různé verze, musí se objednat ten správný dle VIN.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.