Přejít na obsah

Nefunkční stahování okének + centrál

TomKala

Doporučené příspěvky

Zdravím,

včera po práci jsem došel ke své octě I rv.2000 L@K 81kw combi, a nešla mi odemknout.
Jediný zámek který fungoval byl zámek od kufru, takže jsem tam vlezl kufrem :D a otevřel jsem si zadní levé dveře.

No tak jsem sedl na místo řidiče a stáhl jsem si okénko u řidiče a u spolujezdce - vše OK ale dveře stále nešly otevřít ani krom zadních levých.
Tak jsem dojel domů a že zavřu okénka a ejhle... nešly zavřít ani okénka. Ani jeden ze tří (spolujezdec a v zádu) ovladačů okének nesvítil. Svítil pouze hlavní ovládací panel u řidiče, ale ten nereágoval vůbec na nic.

Tak jsem se jel projet a po cestě se mi povedlo zavřít okénko u řidiče ale pořád jsem měl problém s okénkem u spolujezdce. Třeba po minutě držení spínače (nesvítil) se okénko posunulo o 1 cm. Až pak jsem dojel zpět do práce, že tam auto nechám přes noc v garáži začalo zas vše fungovat. Jak zámky na všech dveřích tak okénka v celém autě...

CO s tím mám dělat ? :D
Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dnes rano vse ok, dojel jsem do práce, zamkl auto a po praci zas neslo odemcit, takze jsem zas lezl kufrem...
panel u ridice svitil ale neslo zadne ovladani, tlačítka na ovladani okenek u spolujezdce a v zadu nesvitily.... ovšem sranda je, ze asi po 3 km se rozsvitily a ja dojel domu a vylezl normalne a ne kufrem a dokonce to slo i v pohode zamknout

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...