Jan R. Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 To bude drahý https://www.facebook.com/SkodaCycling/photos/a.939464306134391.1073741860.474291262651700/939464346134387/?type=3&theater Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Ale nevypada spatne... jen na te louce nesmi byt moc vysoke drny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Pelikan Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 http://cc-cloud.skoda-auto.com/deu/deu/de-de/nj5/62966 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 15. Únor 2016 Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 Ta cena je hustej úlet:)))))))))))))) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 V ČR to nebude taková palba. Němci měli v létě Edition verzi a taky začínala na 400tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2016 U nás základ 239tKč, u nich to samé na naše 321tKč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Ještě na podvozek Fabie vykutit bodykit Hummera a hurá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Na Octe Scout uprava nikomu nevadi, tak proc by nemohla byt i pro Fabku? Oboji nedava smysl a je to jen o vzhledu. I kdyz Octa Scout je aspon 4x4, to u Fabie a Rapida nehrozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Právě proto, že O3 je 4*4. Přijde mi, že je vidět, že se snaží splnit sen i těm, co na tu O3 Scout nemají a tak tam nacpou plasty a lidi se pyšní rádoby 4*4. Možná pokud zvednou světlou výšku třeba o 3-4 cm, tak by to možná trochu smyslu dávalo, ale možná to dostane 1 cm a bude z toho obrovské haló :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Jo, to souhlasim... u F3 i SB je to ciste jen o pozlatku pro nekoho, kdo se chce odlisit. MC je taky jen pozlatko a jak se tu po nem nekteri muzou utlouct Mne osobne se ale tahle uprava libi vic, nez MC, kdyz uz bych si mel vybrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Na oko to vypadá pěkně, o tom žádná, ale jen mi připadá, že si teď každý na něco hraje a přitom vše jde tak nějak do háje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Právě proto, že O3 je 4*4. Přijde mi, že je vidět, že se snaží splnit sen i těm, co na tu O3 Scout nemají a tak tam nacpou plasty a lidi se pyšní rádoby 4*4. Možná pokud zvednou světlou výšku třeba o 3-4 cm, tak by to možná trochu smyslu dávalo, ale možná to dostane 1 cm a bude z toho obrovské haló :-) OIII SCOUT je ale úplně jiná, než OIII 4x4. Například má vyšší profilové číslo pneumatik, tudíž má větší obvod kol => větší světlá výška. FIII Scoutline je naproti tomu nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Ja mluvím jen o O3 Scout a ne o O3 4*4. Scout má vyšší pneu a nemá pitomé nízkoprofily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Prodávat se to bude. Pár set kusů za celovýrobu F3 v ČR potkáme. U 110 koní bude cena přes 400, to bych šel do Vitary nebo Yetiho2. Necháme se překvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 (editace) Když jsem šel z práce, tak jsem ten zázrak viděl, sice to mělo F RZ, ale v té základní modré barvě, na plecháčích a musím uznat, že to stříbrné lízatko vypadalo jak největší tuzing. Určitě záleží na barvě toho auta, ale tahle modrá to totálně zabila, navíc jsem musel jit až k autu, abych se přesvědčil, jestli to má ty plasty na blatnících. No, jsem zvědavej, až to uvidím v jiné barvě. Každopádně vyšší to určitě nebude, mělo to nějaké 15tky a byl to docela břichoplaz, ale přeci jen je to zajížděcí auto. Ale tahle barva na tom vypadala ošklivě. Jan R.: Nová Vitara je ale docela zoufalost, na autosalonu jsem si ji detailně prohlédl a oproti předchozí generaci to působí jak socka a už to nemá ani uzávěrku atd, navíc dost se auto i zmenšilo a plasty působí neskutečně lacině. Editováno: 16. Únor 2016, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Na Octavii III Scout ten zadní plast vypadá také, jako když ho tam někdo dobastlil doma, je to moc velké. Myslíš mojí modrou nebo Race, Denim ? Jj, taky jsem na Vitaru koukal. Ano plasty tvrdé, dozadu se mi hůře nastupovalo. O uzávěrku nejde, auta jsou na horší cesty. Třeba druhou chatu, co máme na Vysočině v lese - jede se tam po polňačce, kde jsou vyjeté koleje od traktorů. S jedničkovou Oktávkou se škrtá a dost - samovýroba 5mm plechu pod motor. S F2, která měla vzadu pod miskami z. tlumičů 12 cm jsem tam vždy projel bez škrtání, tohle teď vyzkouším v létě. I kdyby byl podvozek jen o 2 cm výše a v základu dekl pod motor ( to čidlo pod vanou fakt na ...) pro noho lidí má tato verze smysl. Já nechtěl čekat půl roku, než by šla do výroby a kryt si dám ten z Rapida.. O pohon 4x4 u tohoto typu auta vůbec nejde ( Captur se prodává sám) a nikdo by ho ani neplatil, jde jen o ty chaty, kempy kdesi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Plast u O3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 16. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Snad cena nebude takový úlet, jako u toho hjondé http://www.autorevue.cz/hyundai-i20-active-zna-ceskou-cenu-minimalne-zaplatite-369-990-kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 (editace) Světlá výška u vozů Fabia/Rapid scoutline je stejná jako u standartního modelu. Pokud je potřeba jí zvýšit je nutno do výroby objednat paket pro špatné cesty,ten zahrnuje mimo jiné i ochranný kryt motoru. Pozor o jeden palec snižuje možnost objednání/montáže kol. Editováno: 16. Únor 2016, autor: macc33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 16. Únor 2016 Sdílet Vloženo 16. Únor 2016 Jan R.: Myslel jsem tu modrou, co máš ty. Prostě na normální fábii to je v pohodě, ale tady to zamaskovalo ty černé prahy i ty plasty na blatnících. Dost mě to zklamalo. Zezadu jsem se na to už ani podívat nešel, protože je mi jasný, že tam bude ještě horší stříbrné zvěrstvo jak vepředu:) Protože to co je na Scoutu O3 je taky děs. Vypadá to jak nějaká čínská replika:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Ve stříbrné to bude lepší, toho bych se nebál. Obecně tyhle Scout/Allroad verze potřebují světlé laky nebo naopak plné lakování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Reálnější fotka http://www.autorevue.cz/zeneva-2016-zive-skoda-fabia-scoutline-a-superb-sportline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Tak dneska jsem F3C ScoutLine potkal na silnici, jela stejným smerem, a mohl jsem si ji prohlédnout že všech stran... Modrá pacific se stříbrnými doplňky. Musím říct, nic moc, docela mě zklamala. Na fotkách vypadá lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 8. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Škoda, že se jí nepodařilo vyfotit, reálné fotky z provozu jsou lepší než ty promoční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Říkal jsem, že Pacific s těma doplnkama vypadá nic moc. Takové tuzerské, zvláště to stříbrné lízátko. Já ji vidím každý den a tahle barevná kombinace je průser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.