jindrous Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 (editace) Zdravím, koupil jsem dnes vyskakovací zapalovač do 12V zásuvky v Globusu kde píší že je to standardní zásuvky, vyměním ho za tu krytku 12V a ejhle - on nepasuje... Já myslel že standardní zásuvka v O III samozřejmě je... Copak používáte Vy? Díky. Editováno: 17. Únor 2016, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 17. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Jedná se přesně o tento typ - tuší někdo jak to zapojit ? Díky. http://www.prexim-megapex.cz/zapalovac-cigaret-vlozka-38-34-8595119638340?search=vlo%C5%BEka%20zapalova%C4%8De Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 17. Únor 2016 Sdílet Vloženo 17. Únor 2016 Zajímavé, mně ty zapalovače do těch zásuvek vždy pasovaly. Ale již delší dobu neinhaluji, takže u nových aut už nemám přehled. Teď si však vzpomínám, že soused kdysi ještě na jedničkový Fabii měnil zásuvku, že prý do té z fabriky nejde zapalovač - nebral jsem ho vážně, protože mě ve Fabii tehdy normálně fungoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.