jindrous Vloženo 17. Únor 2016 Vloženo 17. Únor 2016 (editace) Zdravím, koupil jsem dnes vyskakovací zapalovač do 12V zásuvky v Globusu kde píší že je to standardní zásuvky, vyměním ho za tu krytku 12V a ejhle - on nepasuje... Já myslel že standardní zásuvka v O III samozřejmě je... Copak používáte Vy? Díky. Editováno: 17. Únor 2016, autor: jindrous Citovat
jindrous Vloženo 17. Únor 2016 Autor Vloženo 17. Únor 2016 Jedná se přesně o tento typ - tuší někdo jak to zapojit ? Díky. http://www.prexim-megapex.cz/zapalovac-cigaret-vlozka-38-34-8595119638340?search=vlo%C5%BEka%20zapalova%C4%8De Citovat
Wittmann Vloženo 17. Únor 2016 Vloženo 17. Únor 2016 Zajímavé, mně ty zapalovače do těch zásuvek vždy pasovaly. Ale již delší dobu neinhaluji, takže u nových aut už nemám přehled. Teď si však vzpomínám, že soused kdysi ještě na jedničkový Fabii měnil zásuvku, že prý do té z fabriky nejde zapalovač - nebral jsem ho vážně, protože mě ve Fabii tehdy normálně fungoval. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.