Přejít na obsah

Jak s platbou placených apk na Google Play (Android)

Malta

Doporučené příspěvky

Ahojte, mám dotaz, jak je to s placením nainstalované placené aplikace pro Android z Google Play. Zatím jsem pár aplikaček stahoval, ale ty byly zdarma, včera jsem si stáhnul Sygic Car, mám i nainstalovaný v mobilu, funguje, ale netuším jak je to s platbou? Jestli je tam nějaká zkušební doba (7 dní) na otestování a pak buď zaplatit, nebo nebude aktivní ... nemám představu :kol-32: . Poradí někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem to prolézal a myslím, že se mi to asi objeví tady. Na tom linku dále jsem to také již vyplnil, kromě čísla karty, ta mi příští měsíc končí, tak si tam pak dám novou. Takže předpokládám, že se mi to pak zobrazí, v tom okénku odběry, pokud budu muset něco platit, je tak?

post-3505-0-37826000-1455966945_thumb.jp

Odkaz ke komentáři

No reknu ti to tak na Google play mas vzdy na vyber bud free s reklamami a nebo bez reklam a ta je placena a nekdy ma vic funkci nez free. A pak jeste jsou free kde se nekupuje primo na play ale v aplikaci ale vse jde pak pres play. No a pokud chces koupit nejakou tu placenou tak tusim ze mas dve hodiny na otestovani a pokud ji odistalujes tak ti vrati penize zpet. Platim tam kartou a kdyz uz mam pak novou tak ji jenom prepisu na tu novou a platim zas normalne. Ono te to ani starou nepusti jelikoz tam mas datum kdy ti konci a pak musis zadat novou. A treba u toho jmenovaneho sygicu mas nejakou dobu plnou verzi ( netusim ted kolik jestli sedm dnu nebo mic vic ) a ona se pak prepne do omezeneho a pokud si ji chces koupit tak musis pres ten jejich eshop sygicu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...