robko151 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Ahojte, lúpe sa mi chrom z prednej masky-okolo znaku. Dá sa stým niečo robit? alebo iba výmena. Máte nejaké nápady? btw: nechcem to nastriekat na čierno p.s. s kapotou tiež sa chystám niečo urobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 (editace) Tohle se mi dela naopak na te stribrne liste na kufru vzadu. Opravit se to urcite neda, leda vymenit. Ta preni lista se da sundat snadno. Ale co ten oloupany lak nad tou listou, nebo co to je? Editováno: 27. Únor 2016, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko151 Vloženo 27. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 (editace) neviem auto uz tak som koupil. asi je od kamienok.... Editováno: 27. Únor 2016, autor: robko151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stann2 Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 (editace) ano bude to od kamienkov.ja mam prednu kapotu celu omlatenu od kamienkov.bud rad ze to je len maska,mne sa zacal lupat chrom uz aj v kabine. Editováno: 28. Únor 2016, autor: stann2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*MAJKL* Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 on to neni ani chrom to je nejaka uboha nahrazka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombos Nitra Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 Ja som kupil novu listu 25 € cca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.